Search

Τέλος απο την Λαμία ο Σωτήρης Αντωνίου, πρώτο φαβορί ο Άκης Μάντζιος!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λαμίας αποτελεί ο Σωτήρης Αντωνίου. Ο Έλληνας τεχνικός, μια μέρα μετά την βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας, απομακρύνθηκε από τον πάγκο του συλλόγου.

Η Λαμία βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας χωρίς να έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη κάτι που προφανώς συνυπολογιστηκε στη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.  Λίγο μετά την απομάκρυνση του Σωτήρη Αντωνίου από τον πάγκο της Λαμίας, ξεκίνησε η αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Το επικρατέστερο όνομα για ν΄αναλάβει τα ηνία της ομάδας της Φθιώτιδας σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, φαίνεται να είναι ο Άκης Μάντζιος.

Ο 50χρονος προπονητής που στην αρχή της σεζόν κάθισε στον πάγκο του Πανιωνίου για 2 ματς, δείχνει να είναι το φαβορί για να οδηγήσει τη Λαμία στην παραμονή στην κατηγορία. Ο Μάντζιος, έχει καθίσει σε πάγκους αρκετών ομάδων, όπως Χαϊδάρι, Πανιώνιο, Θρασύβουλο, Κέρκυρα, Πανθρακικό, Λεβαδειακό και Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου και τον βοηθό του Γιάννη Προβίδα. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Share it