Search

Ισοπαλία με διαφορετικά συναισθήματα για Ιπποκράτη και Καστανιές στη Δραγάνα (photos)

Δεν έβγαλε τελικά νικητή η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Έβρου μεταξύ Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης και Άρδα Καστανεών, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Ωστόσο, στην μάχη αυτοί οι δύο αντίπαλοι έχουν διαφορετικά συναισθήματα. Αυτό διότι ο Ιπποκράτης ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και σαφώς δεν είναι ευχαριστημένος από τον 1 βαθμό, ενώ από την άλλη ο Άρδας μπορεί να είναι ικανοποιημένος έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς.

Το παιχνίδι αποτέλεσε και το τελευταίο για τον Πασχάλη Καζαντζή στον πάγκο του Ιπποκράτη, αφού μετά το τέλος ο προπονητής ανακοίνωσε την παραίτηση του σε παίκτες και διοίκηση (θυμηθείτε εδώ).

Ο Ποπότης ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο ματς όταν στο 10′ έφυγε στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των Καστανεών, αλλά άνοιξε το κοντρόλ και ο Καλφόπουλος μπλόκαρε. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ποπότης θα σουτάρει αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ, ενώ στο 31′ σε φάση καρμπόν με αυτή του δεκαλέπτου, ο Καβατζικιώτης δεν θα μπορέσει να σκοράρει.

Ο Άρδας θα καταφέρει να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν ο Καπετανίδης θα φύγει στην πλάτη της άμυνας και θα νικήσει τον Γιαννόπουλο για το 0-1. Στο 62′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρασερίδη θα φύγει άουτ, ενώ στο 65′ θα έρθει η ισοφάριση. Με πολύ ωραίο πλασέ ο Παπάζογλου μετά από πάσα του Καβατζικιώτη θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 80′ ο Ιπποκράτης θα φτάσει μία ανάσα από την ανατροπή, με τον Καλφόπουλο όμως να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση σε απευθείας φάουλ του Παπάζογλου. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές, αρχικά με τον σκόρερ Καπετανίδη να μην μπορεί να σκοράρει από πλεονεκτική θέση και εν συνεχεία με τον Τσιρούδη με σουτ από την γραμμή της περιοχής, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Συνθέσεις:

Ιπποκράτης Αλεξ/πολης (Καζαντζής): Γιαννόπουλος, Στεφανίδης Η., Καρασερίδης (70′ Καπανίκας), Σίσκος, Δούπας (36′ λ.τρ. Μπαρμπαγιάννης), Κονόμι (55′ Κατσαμάγκας), Ποπότης (63′ Μωραΐτης), Παπάζογλου, Καβατζικιώτης, Πατσιώρας, Ράλλης.

Άρδας Καστανεών (Ναλμπάντης): Καλφόπουλος, Μάτζιος, Ναζίρης, Μπαχτσεβανίδης (48′ Καργαβούζης), Χαρισιάδης, Χατζηαγοραστού, Τζόντζορας (80′ Καμπακίδης), Ντινούδης, Τσιρούδης, Καπετανίδης, Πετράς (88′ Ευσταθιάδης 90+3 Γκουτσίδης).

Δείτε φωτογραφίες:

Share it