Search

Photos: Στον δρόμο των…Παίδων και οι Νέοι της Ξάνθης που έριξαν τριάρα στον Άρη!

Το έχει η μέρα το 3-1 φαίνεται καθώς μετά τους Παίδες(δείτε ΕΔΩ) και η ομάδα Νέων της Ξάνθης κέρδισε με 3-1 τον Άρη δείχνοντας παράλληλα τον δρόμο και στην Ανδρική ομάδα…

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή επέστρεψε στις νίκες μετά το τελικό 3-1 με όλα τα γκολ να σημειώνονται στην επανάληψη. Το 1-0 έκανε ο Τσιτσεκίδης στο 55′, ενώ ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έδωσε ισχυρό προβάδισμα νίκης κάνοντας το 2-0. Στο 65′ ο Άρης μείωσε με πέναλτι  του Μπακούτση σε 2-1 ενώ λίγο αργότερα πέναλτι κέρδισε και η Ξάνθης που το μετέτρεψε σε γκολ ο Τσιλιγγίρης.  Στο 88′ είχαμε νέο πέναλτι για τον Άρη που στην πρώτη του εκτέλεση το μπλόκαρε ο Στεπάνοβιτς ενώ στην επανάληψή του η μπάλα αποκρούστηκε από το δοκάρι.

Οι Νέοι της Ξάνθης έφτασαν με τον τρόπο αυτό στους 11 βαθμούς στο πρωτάθλημα πιάνοντας στην 5η θέση τους Άρη και Ατρόμητο. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αθανάσιος Λαπάτας με βοηθούς τους Δανδανίδη και Γαρδικιώτη της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Στεπάνοβιτς, Μανίσογλου (85′ Ιωακειμίδη), Λεωντσάκος, Νιαζήφογλου, Τενεκές, Παπαδόπουλος, Τσιτσεκίδης, Γκαρνέτας, Τσιπούρας (85′ Μαυροκέφαλος), Τσιλιγγίρης (85′ Αλεξανιάν), Φάκης (50′ Πιτσώλης).

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it