Search

Photos: Πρεμιέρα με το δεξί για τις Βασίλισσες που έκαναν τα εύκολα δύσκολα!

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στη νέα σεζόν της Β’ Εθνικής οι Βασίλισσες Θράκης επικρατώντας με 2-0 της Πανσερραϊκής.

Οι Ξανθιώτισσες, είχαν την απόλυτη υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δεν απειλήθηκαν ποτέ, όμως έκαναν τα εύκολα δύσκολα, χάνοντας σωρεία ευκαιριών στα αντίπαλα καρέ. Κορυφαίες για τις γηπεδούχες οι Κλοκίδου και Βλάχου, ενώ από τις φιλοξνενούμενες ξεχώρισε η Μανιάκα κάτω από τα γκολπόστ.

Οι Βασίλισσες απείλησαν για πρώτη φορά στο 5′ με το σουτ της Κατσαρού που πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 9′ και το 10′ η Κυριακίδου έχασε δύο μοναδικές ευκαιρίες να σκοράρει, ενώ στο 13′ η Μανιάκα έδιωξε το σουτ της Μαυρομάτη. Δύο λεπτά αργότερα πραγματοποίησε νέα επέμβαση στην προσπάθεια της Κυριακίδου, ενώ στο 18′ οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων έδιωξαν πάνω στην γραμμή το πλασέ της Κλοκίδου. Τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο μέρος στο 35′ με την Μανιάκα να αποσωβεί το τετατέτ της Κατσαρού.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Κατσαρού να βλέπει την μπάλα τρεις συνεχόμενες φορές να μην της κάνει το χατίρι, ενώ στο 55′ το σουτ της Κλοκίδου πέρασε μόλις άουτ. Στο 57′ και πάλι οι της άμυνας της Πανσερραϊκής απομάκρυναν πάνω στη γραμμή την προβολή της Βλάχου, όμως στο 70′ μετά από κόρνερ της Μαυρομάτη, η Κατσαρού με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0. Στο 72′ η Κλοκίδου με σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και ένα λεπτό αργότερα από γύρισμα της Κυριακίδου, η Μαυρομάτη έκανε από κοντά το 2-0. Στο 86′ το σουτ της Μετοικίδου κατέληξε κόρνερ ενώ στο 90′ η Καζαντζίδου αστόχησε σε τετατέτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν η Μυλοπούλου που είχε για βοηθούς τη Τοπουζάκη και τον Πετσινάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βασίλισσες Θράκης (Κουτρουλός): Μπουρντούνη, Χατζηαντωνίου, Μπουργουτζόγλου (50′ Γεωργαλή), Σταύρου, Κατσαρού, Σότο-Γκονζάλες (56′ Κορέτσι), Κλοκίδου (80′ Γκιούγκη), Μαυρομάτη, Μετοικίδου, Βλάχου, Κυριακίδου (85′ Καζαντζίδου).

Πανσερρραϊκή: Μανιάκα, Τιλσιζόγλου, Πανίδου, Μπίζα (67′ Τσεγγελίδου), Ρομανίδου, Κουτλάγκα, Χατζηαθανασίου, Παυλίδου Θ., Παυλίδου Σ., Αζδαρίδου, Κατσιώλα (74’΄Κουκουτσή).

Share it