Search

Ήττα…εντός προγράμματος για τον Άρη Αβάτου απο τον Πανσερραϊκό!

Ήττα με 3-0 απο τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών υπέστη ο Άρης Αβάτου, που προσπάθησε όμως λύγισε απο την ανωτερότητα του ποιοτικού Πανσερραϊκού που δεν έδωσε δικαιώματα στο ματς του.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν με τον Ομπόσου στο 15′ αλλά και τον Ντιαλό στο 17′. Τελικά η πίεση για τους Σερραίους έφερε αποτελέσματα στο 35′ όταν ο Φαμπρίτσιο Κόνσι εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την κάθετη του Παπαβασιλείου βγαίνοντας απέναντι στο Νομικό με τον Αργεντίνο να πλασάρει εύστοχα για το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο β΄μέρος οι «κόκκινοι», κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα ασφαλείας, μόλις στο 47′, με τον Ομπόσου να σκοράρει για το 2-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γκούρτσας στο 70′.

Οι Σερραίοι έδειξαν για ποιο λόγο θεωρούνται απο πολλούς ως το φαβορί για τον τίτλο, βγάζοντας σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι της, πλέον η ομάδα του Νίκου Νεντίδη στρέφει την προσοχή της στο ματς της επόμενης εβδομάδας με την Ένωση στην Αλεξανδρούπολη. Στροφή στο Κύπελλο για τον Άρη Αβάτου που επ’ ευκαιρία του ρεπό που έχει την επόμενη εβδομάδα θα στρέψει την προσοχή του στο ματς της Τετάρτης με τον Άρη Πετεινού για το Κύπελλο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ν. Νεντίδης): Σοϊλεμέζογλου, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Καλί (46’ Κασμερίδης), Τριανταφύλλου, Ντιαλό (60’ Πέτρου), Ψάλτης, Παπαβασιλείου (75’ Πινιώτης), Καρντόσο, Ομπόσου (60’ Γκούρτσας).

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Α. Ξανθόπουλος): Νομικός, Χατζηπαππάς (88’ Γιουσούφογλου), Μπουνταγκίδης, Χριστοφορίδης, Χακάν, Ζοσιμίδης (46’ Καλαϊτζίδης), Τσάπαρης, Γκέκας, Κρασώνης, Μπουλούτ (46’ Μουστάκης).

Share it