Search

Pregame: Ντέρμπι…τίτλου και μάχες για ολα τα γούστα για την 6η αγωνιστική στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης(16:00 LIVE SportsAddict)

Με τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε κορυφή και ουρά.

Ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ Αναγέννησης Θαλασσιάς και Φίλιππου με το ξεκίνημα των δύο στο πρωτάθλημα να δείχνει πως θα πάμε σε μεταξύ τους μάχη για τον τίτλο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στο μεγάλο ντέρμπι με εξαιρετική ψυχολογία.

Στα υπόλοιπα ματς η τρίτη της βαθμολογίας Βιστωνίδα υποδέχεται τον φορμαρισμένο Ερμή Μάνδρας, ενώ δύσκολη έξοδο στο ΔΑΚ με την Ασπίδα έχει ο τέταρτος και αήττητος Παύλος Μελάς Κουτσού. Δύσκολη έξοδο στο Εράσμιο έχει ο Απόλλωνας Ξάνθης, ενώ νίκη γιατρικό που θα τον βγάλει απο της τελευταίες θέσεις θέλει απέναντι στην Γενησέα ο Άρης Πετεινού. Ντέρμπι στην μάχη της παραμονής θα έχουμε στην Διομήδεια με τον Απόλλωνα να ψάχνει ακόμη ένα μεγάλο αποτέλεσμα ενώ η Κεντητή ψάχνει τη νίκη για να αντιστρέψει την κατάσταση, τέλος στον Εχίνο η τοπική ομάδα θέλει να συνδυάσει τις καλές εμφανίσεις τελευταία και με την επιστροφή στις νίκες έχοντας απέναντι της τον Άτλα Σελίνου

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 16:00 όταν και δοθεί η σέντρα:

Γήπεδο Ερασμίου: Κεσσάνη Ερασμίου – Απόλλων Ξάνθης (Κτίστης, Οτουζμπίρ, Χρυσέλης Α.)

Γήπεδο Εχίνου: Εχίνος Σπορ – Άτλας Σελίνου (Ανεστίδης, Χρυσέλης Γ., Τσίτσης)

Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Φίλιππος Δροσερού (Γιαπουτζής, Γκοντόλιας, Σπαρτάλης)

Γήπεδο Φελώνης: ΑΟ Βιστωνίδα – Ερμής Μάνδρας (Ουζουνίδης, Τσίκας, Ταρινίδης)

Γήπεδο ΔΑΚ: Ασπίδα Ξάνθης – Π. Μελάς Κουτσού (Δρακίδης, Εμίν Κεχαγιά, Δανδανόπουλος)

Γήπεδο Διομηδείας: Απόλλων Διομηδείας – Κεντητή (Γκαϊτατζής, Κοτινούδης, Ιωαννίδης)

Γήπεδο Πετεινού: Άρης Πετεινού – Ελπίδα Γενησέας (Σαββόγλου, Παπαδόπουλος, Πασιάς)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it