Search

Ήττα-σοκ απο τον Κιλκισιακό για τον Ορφέα Ξάνθης που έχασε σωρεία ευκαιρίων και πέναλτι!

Απρόσμενη ήττα με 2-0 και μάλιστα στην έδρα του γνώρισε ο Ορφέας Ξάνθης απο τον Κιλκισιακό, με τους ξανθιώτες να έχουν σωρεία ευκαιρίων αλλά και χαμένο πέναλτι όμως πλήρωσαν την αστοχία τους με τους φιλοξενούμενους να πανυγηρίζουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά στο ματς όμως στάθηκε άτυχη όταν στο 8′ η προσπάθεια του Κώστα Ξαντινίδη σταμάτησε στο δοκάρι του Τριανταφυλλίδη. Πάντως και ενώ ο Ορφέας ανέβαζε την απόδοση του οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν μια εξαιρετική αντεπίθεση με τον Πιπερτζή να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του Κιλκίς sto 25′, με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης ανέβασε ακόμη περισσότερο την πίεση της, απειλώντας δύο φορές με τον Κουκουρίγκο, αλλά η πιο σημαντική στιγμή ήρθε στο 62′ όταν ο Λάζαρος Μαυρόπουλος κέρδισε πέναλτι όμως το χτύπημα του Γιώργου Κατρανίτσα δεν ήταν καλό και βρήκε απάντηση απο τον Τριανταφυλλίδη που κράτησε το μηδέν. Μάλιστα η ομάδα του Κιλκίς πήρε ψυχολογία και δειλά δειλά προσπάθησε να βγει μπροστά και στο 75′ ξανά με σκόρερ τον Πιπερτζή έκανε το 0-2 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Απρόσμενη ήττα για τον Ορφέα που μένει στους 3 βαθμούς και πλέον στρέφει την προσοχή του στα κρίσιμα ματς με Θαλασσιά για το Κύπελλο και Ζυγό για το πρωτάθλημα. Απο την άλλη η ομάδα του Κιλκισιακού πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς και πλέον με καλύτερη ψυχολογία θα υποδεχτεί τον Απόλλων Παραλιμνίου.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρουφος, Χακη Τζαμπάζ, Κατρανιτσας, Χασάνογλου , Ζυγκολάρι, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μελισσόπουλος Ν., Ξαντινίδης (52′ λ.τ. Καλλίδης), Κουκουρίγκος, Χιντ Ιμέρ.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τριανταφυλλίδης Ι, Ερμείδης (57′ Κωτάκης), Τριανταφυλλίδης Ν, Τουρσίδης, Μαυροκεφαλίδης, Καρασαββίδης, Μπελίτσας (66′ Τσώτσος), Δημητριάδης, Πιπερτζής, Βαταμίδης, Λαμπόγλου.

Share it