Search

Χωρίς Μακράκη αλλά με επιστροφές Ρούφου και Σουκρή για τη νίκη με Κιλκισιακό ο Ορφέας Ξάνθης!

Με δύο σημαντικές επιστροφές θα παραταχθεί κόντρα στον Κιλκισιακό το Σάββατο(16:00) ο Ορφέας Ξάνθης, που ψάχνει την επιστροφή στις νίκες μετά της ήττες απο Νέστο και Πανσερραϊκό.

Η ομάδα της Ξάνθης μετά το ρεπό που είχε την περασμένη εβδομάδα επιστρέφει στην δράση υποδεχόμενοι στο ΑΟΞ τον Κιλκισιακό, με τους παίκτες του Μπάμπη Χατζημεστή να θέλουν το πρώτο τρίποντο στην έδρα τους και δεύτερο μετά τη νίκη της πρεμιέρας στην Θάσο με Θεολόγο.

Στα θετικά για τους ξανθιώτες η συμμετοχή σε αποστολή για πρώτη φορά φέτος του Γιάννη Ρούφου, αλλά και η επιστροφή μετά το ματς της πρεμιέρας του Σουκρή Σουκρήογλου, δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για τον Ορφέα. Που όμως θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ηλία Μακράκη που τραυματίστηκε στον άγκωνα στο ματς με Πανσερραϊκό.

Στην αποστολή του ξανθιώτικου συλλόγου συμπεριλαμβάνονται οι: Ρούφος, Ψυχουδάκης, Καραγκιόζης Β., Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Χακή Τζαμπάζ, Μαυρόπουλος Λ., Ζιγκολάρι, Μελισσόπουλος, Χίντ Ιμέρ, Κουκουρίγκος, Ξαντινίδης, Τσέκος, Τσιτάκ, Καλλίδης, Βρίγκος, Βουλγαρίδης Π. και Σουκρήογλου.

Share it