Search

Τέλος στην “ομηρία” Καρακασίδη! Επίσημα στην Ένωση Αλεξανδρούπολης ο πρώην του Εθνικού!

Ένα σίριαλ που κράτησε περίπου ένα μήνα έλαβε τέλος σήμερα, καθώς ο Περικλής Καρακασίδης ανακοινώθηκε απ’ την Ένωση Αλεξανδρούπολης! Έτσι, λύθηκε και η μεταφορική “ομηρία” του ποδοσφαιριστή απ’ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο οποίος τον κρατούσε δέσμιο τον ποδοσφαιριστή παρά τη θέλησή του.

Ο Καρακασίδης απ’ την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν προπονούταν υπό τις οδηγίες του προπονητή της Ένωσης Αλεξανδρούπολης, Νίκου Ουσταμπασίδη, αλλά δεν είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί καθώς οι δύο ομάδες δεν έβρισκαν δίαυλο επικοινωνίας, ώστε να αποδεσμευτεί το δελτίο του ποδοσφαιριστή απ’  τον Εθνικό.

Μάλιστα το προηγούμενο διάστημα το θέμα της  μετακίνησης του Καρακασίδη είχε προκαλέσει έναν “πόλεμο” ανακοινώσεων μεταξύ της Ένωσης Αλεξανδρούπολης και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, μέσω ανακοινώσεων σε επίσημες (στην περίπτωση της Ένωσης) και ανεπίσημες (στην περίπτωση του Εθνικού) σελίδων που διατηρούν οι ομάδες στο Facebook.

Ο Νίκος Ουσταμπασίδης θα μπορεί, αρχής γενομένης απ’ το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Νέστο στη Χρυσούπολη, να υπολογίζει στις υπηρεσίες ενός ποδοσφαιριστή, τα στοιχεία του οποίου λείπουν απ’ το ρόστερ της Ένωσης Αλεξ/πολης,  στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Έβρου να παραμείνει στη Γ Εθνική κατηγορία.

Share it