Search

Photos: Στο τελευταίο δεκάλεπτο με τρία γκολ κρίθηκε το Απόλλων Ξάνθης – Εχίνος Σπορ!

Σε ένα ματς που όλα έγιναν στο τελευταίο δεκάλεπτο με τρία γκολ να κρίνουν την αναμέτρηση της Νεάπολης, με τον Απόλλωνα Ξάνθης παρά της απουσίες που είχε να βρίσκει τον τρόπο να επικρατήσει με 2-1 του Εχίνου Σπορ.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπακάλογλου μπήκε καλύτερα στο ματς όμως ούτε η κεφαλιά του Ντζομιάδη στο 8′ αλλά ούτε και αυτή του Κατσιλίδη στο 20′ μετά απο σέντρες του Ξιμιτίδη βρήκαν στόχο, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να ανεβάζουν την απόδοση τους στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους απειλώντας αρχικά σε σουτ του Μαρίνοφ που απέκρουσε δύσκολα ο Φιλτανίδης, αλλά και στα σουτ των Γεωργιάδη στο 30′, Κιοσέ Μελίχ στο 30′ και Χότσκα στο 40′ να μην βρίσκουν στόχο με της δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 57′ όμως το σουτ του Χατζηχασάνογλου απέκρουσε σε κόρνερ ο Φιλτανίδης. Μετά το 70′ οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλότερα και αφού απείλησαν με σουτ του Κατσιλίδη που δεν βρήκε στόχο στο 74′ τελικά στο 80′ στάθηκαν τυχεροί, όταν το απευθείας χτύπημα φάουλ του Παναγιώτη Κατσιλίδη κόντραρε στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα του Κίρτζαλη για το 1-0. Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Απόλλωνα βρήκε και δεύτερο γκολ με κεφαλιά του  Μπάμπη Κυριαζίδη μετά απο εκτέλεση κόρνερ του  Μπαργκάν στο 82′. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα των Καμπούρ και Γιουρούκ ήταν να μειώσει στο 90′ με σουτ του Εγιούπ Χατζηχασάνογλου.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Απόλλων Ξάνθης έφτασε τους 8 βαθμούς και το Σάββατο θα αγωνιστεί στο Εράσμιο κόντρα στην Κεσσάνη, ενώ ο Εχίνος έμεινε στους 4 βαθμούς με τους “πράσινους” να υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική τον Άτλα Σελίνου. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Γιώργο Πασχαλίδη και Δημήτρη Παπαδόπουλο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ: Φιλτανίδης, Δημητριάδης, Τηλεβερίδης, Ιωαννίδης, Αναστασιάδης, Αβραμίδης(46′ Κυριαζίδης), Ξιμιτίδης(55′ Μπαργκάν), Γατσέλος(65′ Φραγκόπουλος), Μπαζοίδης, Κατσιλίδης, Ντζομιάδης(85′ Ρουμπινίδης)

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Κίρτζαλη, Μαρίνοφ, Γκιρετλή(84′ Μπαρέ), Μποασί, Καδρή, Ιντζέ Καρά, Πετρόφ(84′ Καμπούρ), Κιοσέ(80′ Κάλφα), Γεωργιάδης, Χατζηχασάνογλου, Χότσκα(86′ Ντελή Χουσείν

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it