Search

Βάζει τέλος στην παραφιλολογία η ΠΑΕ Ξάνθη που απαντά γιατί δεν δίνει εισιτήρια στον Άρη!

Απάντηση στα όσα κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα κυρίως σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, και δη αυτά που πρόσκεινται στον Άρη, εξέδωσε η ΠΑΕ Ξάνθη.

Όπως τονίζει η ξανθιώτικη ΠΑΕ ο λόγος είναι τα 260 πλαστά εισιτήρια οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο περσινό ματς, για τα οποία υπάρχει δικαστική εκκρεμότητα μια και η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ δεν έχει αναλάβει την ευθύνη των πράξεων των οπαδών της.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη αναφέρει:

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με απόλυτο σεβασμό, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στους φιλάθλους – οπαδούς αυτού, η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τον κόσμο του ΑΡΗ, εφόσον η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει την υπευθυνότητα να το πράξει και αρκείται σε αναληθή και ασαφή δημοσιεύματα, ότι ο λόγος για τον οποίο δεν παραχωρήθηκε κερκίδα (χορήγηση εισιτηρίων) στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι η εκκρεμότητα 260 πλαστών εισιτηρίων από τον περσινό αγώνα ΞΑΝΘΗ –ΑΡΗΣ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων των οπαδών της και η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια. Ως εκ τούτου, ας μας εξηγήσει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με ποια λογική θα «έπρεπε» η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ και η κάθε ΠΑΕ που βρίσκεται σε μια τέτοια διαδικασία, να χορηγήσει εισιτήρια.

Share it