Search

Photos: Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Άρη Αβάτου με ανατροπή απο το Νέστο!

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γνώρισε ο Άρης Αβάτου που ηττήθηκε με 1-2 στην έδρα του απο το Νέστο Χρυσούπολης, σε ένα ματς που οι δύο ομάδες μοιράστηκαν απο ένα ημίχρονο ενώ αμφότερες διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι.

Στο πρώτο μέρος ο Άρης Αβάτου ήταν καλύτερος απο το Νέστο. που είχε μόνο μια καλή ευκαιρία σε σουτ του Δόντσου στο 8′, έχοντας αρκετές ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα με Γκέκα, Ζωσιμίδη, Μπουλούτ και Κρασώνη να έχουν δημιουργήσει αρκετές καταστάσεις στην εστία του σταθερού Νομικού.  Τελικά στο 33′ η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε και ο Χακάν Βελή με κεφαλιά μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Τσάπαρη έκανε το 1-0 που έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και μετά της δύο καίριες αλλαγές του Κυριάκου Κετσιεμενίδη με την είσοδο των Κοβάτση και Γεωργιάδη η εικόνα αντιστράφηκε τελείως με το Νέστο να κυριαρχεί στο γήπεδο και αφού είχε καλή στιγμή στο 52′ με την τρομερή επέμβαση του Νομικού στην κεφαλιά του Γεωργιάδη τελικά στο 62′ ο Μπλιος με προβολή μετά απο σέντρα του Αρετά έφερε το ματς στα ίσια. Η πίεση του Νέστου συνεχίστηκε και στο 67′ απείλησε με κεφαλιά του Λίτσκα που δεν βρήκε στόχο, για να φτάσουμε στο 78′ όταν ο Ντενίζ Μπαϊκαρά έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής ο Νομικός έπεσε στην γωνιά του με υπερένταση κατάφερε να κάνει επαφή στέλνωντας την στο δοκάρι όμως ο Εβρίτης επιθετικός Γιώργος Λίτσκας πήρε το ριμπάουντ και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Νομικού για το 1-2. Σε μια αρκετά οριακή φάση ως προς το αν είναι η όχι καλυπτόμενος ο Λίτσκας την ώρα του σουτ του Μπαϊκαρά, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πως ήταν σε θέση οφσάιντ

Με βάση την εικόνα του Β’ μέρους δίκαια ο Νέστος πήρε το τρίποντο, με βάση όμως την συνολική εικόνα αλλά και την φάση του 63′ όπου οι ξανθιώτες δικαιολογημένα ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπουλούτ, ενώ πέναλτι ζήτησαν και οι φιλοξενούμενοι στο 40 σε ανατροπή του Μπλιού απο τον Μπουνταγκίδη. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βασίλη Δόντσου με δεύτερη κίτρινη στο 79′

Την επόμενη αγωνιστική ο Νέστος υποδέχεται την Ένωση Αλεξανδρούπολης, ενώ ο Άρης Αβάτου δοκιμάζεται στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θανάσης Κεφίλης(Έβρου) με βοηθούς τους Τερζόπουλο(Έβρου) και Κυριαζή(Θεσσαλίας)

Άρης Αβάτου: Νομικός, Χατζηπαπάς, Ψεμματάς, Μπουνταγκίδης, Χριστοφορίδης, Χακάν Βελή, Ζωσιμίδης(74′ Ευθυμιάδης), Τσαπάρης, Γκέκας, Κρασώνης, Μπουλούτ(82′ Λαφάρας)

Νέστος Χρυσούπολης: Δεμένικος, Μπλιος, Αρετάς, Μπάμπουρας, Φραγκούλης, Δόντσος, Κλοκίδης, Ανδρεάδης(46′ Κοβάτσης), Λίτσκας(84′ Γρηγοριάδης), Νάκα(46′ Γεωργιάδης), Μπαϊκαρά.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it