Search

Νίκη πρωτιάς για Αετό απέναντι στον μαχητικό Ηρακλή Ζυγού!

Την ήττα με 1-2 γνώρισε ο Ηρακλής Ζυγού απο τον πρωτοπόρο πλέον Αετό Ορφανού, σε ένα ματς πάντως που η ομάδα του Ζυγού κατάφερε να βγάλει αντίδραση ενώ δικαιολογημένα διαμαρτύρεται στο τέλος.

Στα του αγώνα το πρώτο ημίωρο ήταν ισορροπημένο με της δύο ομάδες να έχουν μοιρασμένες ευκαιρίες. Πρώτος απείλησε ο Αετός με τον Δουμάνη στο 5′ ενώ στο 13′ ήρθε η απάντηση του Ζυγού με κεφαλιά του Κριεζή. Στο 24′ οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου με σουτ του Κωφίδη, με την πιο σημαντική φάση πάντως να ανήκει στον Αετό μια και στο 27′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι μετά από ανατροπή του Ουζούνογλου από τον Κριεζή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δουμάνης που είδε τον Ευκαρπίδη να πέφτει σωστά στην αριστερή του γωνία ενώ ο φορ του Αετού δεν μπόρεσε να νικήσει τον ξανθιώτη κίπερ ούτε στην δεύτερη προσπάθεια του μετά το ριμπάουντ που πήρε απο την απόκρουση του Ευκαρπίδη.

Μετά το 30′ ο Αετός κυριάρχισε στο γήπεδο και η πίεση του καρποφόρησε και μάλιστα εις διπλούν στο φινάλε του πρώτου μέρους. Στο 43′ ο Δουμάνης κέρδισε νέο πέναλτι σε ανατροπή απο τον Τενεκέ, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα μια και στην αρχή της φάσης ο πρώην παίκτης των τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης έκανε θέατρο και στην συνέχεια της φάσης ανετράπη απο τον αμυντικό του Ηρακλή. Ο Εβρίτης ρέφερι έδειξε το σημείο του πέναλτι με τον Αποστολίδη να ευστοχεί για το 0-1. Ενώ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους ο Φώτης Δουμάνης κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 0-1

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν τον τρόπο να μειώσουν και στο 62′ με τρομερό σουτ του Πανέρη έκαναν το 1-2, ενώ στην συνέχεια πίεσαν πολύ τον δυνατό αντίπαλο τους έχοντας και καλή στιγμή σε σουτ του Πιλτικάκη. Μάλιστα στο 86′ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ανατροπή του Φίλιππου Δημητριάδη εντός περιοχής σε σπρώξιμο που δέχτηκε ενώ προσπάθησε να πάρει κεφαλιά μετά απο εκτέλεση κόρνερ σε μια φάση που φάνηκε να υπάρχει πέναλτι.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ηρακλής δοκιμάζεται στην έδρα του Πανδραμαϊκού, ενώ ο πρωτοπόρος Αετός υποδέχεται στο Ορφανό την Κάτω Καμήλα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στράτος Στρατούδης(Έβρου) με βοηθούς τους Καραγιάννη και Δημητριάδης της ΕΠΣ Θράκης.

Ηρακλης Ζυγού: Ευκαρπίδης, Τενεκές(55′ Δημητριάδης), Τιφτίκης(61′ Πανταζίδης), Κριεζής, Κιομουρτζής, Δογανίδης(73′ Κωφίδης Στ.), Ανδρέου, Πανέρης(70′ Ξουπλίδης), Πιλτικάκης, Χασιώτης, Κωφίδης Κ.

Αετός Ορφανού: Κυφωνίδης, Θεοδοσιάδης, Κάπατζης(73′ Σαββατιανός), Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Ουζούνογλου(65′ Γιάνα), Αποστολίδης(86′ Φούστερης), Δουμάνης, Τσίλογλου(67′ Βουζουλίδης) 

Share it