Search

Φιλική ήττα του Ορφέα απο την Δόξα Δράμας με σκόρερ τον Σαμπανίδη και εξαιρετικό Σιώπη!

Την ευκαιρία να δώσει ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ είχε ο Ορφέας Ξάνθης που αγωνίστηκε στο γήπεδο του Λευκώνα με την ομάδα της Δόξας Δράμας, με τους “ασπρόμαυρους” να επικρατούν με 5-0

Οι ξανθιώτες επ’ ευκαιρία του προγραμματισμένου ρεπό που έχουν στην Γ’ Εθνική ταξίδεψαν στο Λευκώνα για να αντιμετωπίσουν την Δόξα σε ένα δυνατό τεστ για τους ξανθιώτες στην επανεμφάνιση του Γιάννη Ρούφου κάτω απο τα γκολπόστ της ομάδας. Το σκορ μπορεί να είναι βαρύ όμως ο Μπάμπης Χατζημεστής έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα χρησιμοποιώντας και αρκετούς νεαρούς παίκτες για να διαπιστώσει την αγωνιστική τους κατάσταση.

Το σκορ άνοιξε για την Δόξα στο 5′ ο Κόντος, ενώ στο 35′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιωαννίδη η Δόξα πήρε κεφάλι δύο τερμάτων. Στο 58′ ο Ιωαννίδης σκόραρε ξανά για το 3-0, ενώ στο 65′ με πέναλτι που κέρδισε ο εξαιρετικός Εβρίτης αμυντικός Δημήτρης Σιώπης ο Κρητικος ευστόχησε για το 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 86′ ο ξανθιώτης επιθετικός Νίκος Σαμπανίδης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Ανυφαντάκης):  Μένκα (60’ Ηλιάδης), Σιώπης (78’ Αυλωνίτης), Παπαργυρίου (55’ Οικονόμου), Μαρκοπουλιώτης (72’ Παρασκευάς), Καψάλης (76’ Κουκώλης), Πινδώνης (54’ Πλέγας), Αργυρόπουλος (55’ Αναστασίου), Χάμοντ (72’Περέγιο), Ρόβας (54’ Κρητικός), Κόντος (60’ Αποστολίδης), Ιωαννίδης (60’ Σαμπανίδης).

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Ρουφος, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανιτσας, Χασάνογλου, Τσέκος, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης, Ζιγκολάρι, Ξαντινιδης, Κουκουρίγκος, Μελισσόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ερντέμ Τσιτάκ, Βουλγαρίδης Π.,  Βουλγαρίδης Β., Βρίγγος.

Share it