Search

Νεο ξέσπασμα Μελιόπουλου με ευθεία επίθεση στον Τεχν. Διευθυντή της Ξάνθης Γιάννη Παπαδημητρίου!

Μάλιστα ο 19χρονο “Μελιο” επιτίθεται με χαρακτηρισμούς όπως “βλάκας” και “φαρισαίος” εξιστορώντας συγκεκριμένο περιστατικό που συνέβη προ διετίας. Σε ένα ποστ αρκετά διαφοροποιημένο σε σχέση με το πρώτο που είχε κάνει στο οποίο έκανε γνωστή την οριστική του απόφαση.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Δημήτρη Μελιόπουλου, που μένει να δούμε αν θα βρει απάντηση απο τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ, αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Αφου ηρθε το πραγμα ετσι, και αρεσε σε καποιους ο λογος μου, ας πω και κατι τελευταιο και δεν με νοιαζει για την απηχηση του. Ειναι λογικο να μην θελει ενας 19αρης αλλο ποδοσφαιρο, οταν στα 17 του χρονια του ειπε ενας ΒΛΑΚΑΣ, που να τον παρει ο διαολος κι αυτον με το ονομα Παπαδημητριου Γιαννης, να ειναι ρομποτ και να μην εχει καθολου προσωπικη σκεψη και να κανει αυτα που του λενε χωρις να σκεφτεται και πως δεν θελουνε γνωμες εδω. Αυτα λενε σε εναν 17αρη. Αυτα. Τα ειπανε σε μενα. Ωραια. Το θεμα δεν ειναι αυτο ομως για να καταληξω σε αυτο που θελω να πω. Το θεμα ειναι πως επιανα τον εαυτο μου συνεχως να το Κανει αυτο και να μην σκεφτομαι προσωπικα και να μην πραττω ελευθερα. Μολαταυτα αυτος ειναι ο λογος που το σταματησα, γιατι δεν μπορω να ειμαι ρομποτ και μαζα, και χυλος και ενα με το κοπαδι και ενα με την ηλιθιοτητα. Και ας πουνε οι ποδοσφαιριστες οτι ειμαι ψευτης, πως ειναι αλλιως τα πραγματα.
Αυτα. Δεν μου αρεσει αυτο που κανω, που ανεβαζω τις σκεχεις μου εδω αλλα αλλιως δεν γινεται να μαθετε τωρα, οσοι δειτε, το πως καταστρεφονται οι ανθρωποι. Πραγματι. Και το αποτελεσμα νατο. Για πηγαινετε να μιλησετε με κανεναν ποδοσφαιριστη, θα το ανακαλυψετε. Γελαω. Βεβαιως υπαρχουν και οι εξαιρεσεις, ειναι περιπου 1 στους 1εκατομμυριο που εξαιρουνται.
Οσο για το ονομα που ενεφερα το ανεφερα γιατι το ΕΚΑΝΕ αυτος ο φαρισαιος αυτο και για να δειτε πως συμπεριφερονται και πως ανατρεφουν τα παιδια και με τι αηδιες γεμιζουν τα κεφαλια μας. Γιαννη επαγγελματια.

Ευχαριστω.”

Share it