Search

Το “Hello Football Friend” της ΕΠΟ στην Κομοτηνή σε ένα Σαββατοκύριακο (12-13/10) γεμάτο ποδόσφαιρο από την ΕΠΣ Θράκης!

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ποδόσφαιρο για όλους έρχεται από την ΕΠΣ Θράκης!

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο του UEFA Grassroots Week και του προγράμματος “Hello Football Friend” η ΕΠΣ Θράκης έχει ετοιμάσει ένα διήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και δραστηριότητες και απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Κομοτηνής να τιμήσει αυτή την μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στις εγκαταστάσεις της στον Ρ/Σ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“ΚΑΛΕΣΜΑ
Αγαπητοί γονείς, Προπονητές , Υπεύθυνοι σωματείων Φίλες και Φίλοι του ποδοσφαίρου
Σας καλούμε στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού το ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 12-13 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10:00 – 13:00 στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της ένωσης στον Ραδιοφωνικό Σταθμό, για να γιορτάσουμε με εκδηλώσεις που εντάσσονται στο Πανευρωπαϊκό πρόγραμμα της UEFA “Grassroots Week” με συμμετοχή αγοριών και κοριτσιών. Μια σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υπό τον τίτλο “Hello Football Friend”.
Τα παιδιά θα λάβουν μέρος σε πλήθος από δραστηριότητες που προωθούν με τον πιο ευχάριστο τρόπο το «ευ αγωνίζεσθαι», τον σεβασμό, το ήθος, την αφοσίωση και την ομαδικότητα μέσα σ΄ ένα γιορταστικό σκηνικό, που για ακόμη μια φορά θα αποδείξει πως το άθλημα του ποδοσφαίρου μπορεί στη σωστή του διάσταση να προσφέρει πολλά στην κοινωνία και στα παιδιά.
Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας το κάλεσμα της ΕΠΣ Θράκης
Σας περιμένουμε με διάθεση και χαμόγελα στην μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Θράκης στο Ραδιοφωνικό Σταθμό.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Δαμ. Γαβριηλίδης Ιωάννης Κοτζαμάνης”

Share it