Search

Στοΐνοβιτς: “Βαθμός που μας δίνει ικανοποίηση και ψυχολογία για τη συνέχεια”! Γεμενετζής: “O διαιτητής δεν μας άφησε να πάρουμε αυτό που μας άξιζε”!

Δηλώσεις παραχώρησαν στο SA μετά το τέλος της αναμέτρησης Δόξα Γρατινής-Πανθρακικός, οι προπονητές των δύο ομάδων, Ζόραν Στοΐνοβιτς και Κώστας Γεμενετζής, αναφερόμενοι στην έκβαση του αγώνα και στους στόχους των ομάδων τους για τη φετινή σεζόν.

Ζόραν Στοΐνοβιτς: “Ήταν το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος και έτυχε να είναι και το πιο δυνατό. Πάρα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις, ελάχιστες σκοπιμότητες και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάναμε παρ’όλο που είχαμε κάποιες ελλείψεις βασικών παικτών. Από την άλλη θέλω να συγχαρώ τους παίκτες του Πανθρακικού για το τίμιο παιχνίδι και για αυτούς και είδατε πως ο Πανθρακικός με το όνομα, με το ρόστερ και τους φιλάθλους πρέπει να ομολογήσω πως ήταν ένα κλικ καλύτερος από εμάς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εμείς ευτυχήσαμε να προηγηθούμε σε μια φάση με αυτογκόλ, είχαμε δυο τρεις καλές φάσεις με συνδυασμούς για να σκοράρουμε, από την άλλη όμως και ο Πανθρακικός ήταν πάρα πολύ επικίνδυνος με ποικιλία στο παιχνίδι του. Δυσκολευτήκαμε και στα ενενήντα λεπτά, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε να πάρουμε έστω και τον βαθμό, που μας δίνει μια μικρή ικανοποιήση και ψυχολογία για την συνέχεια, μέχρι να επιστρέψουν και τα υπόλοιπα παιδιά. Πιστεύω πως ο κόσμος χάρηκε το παιχνίδι, είχε μια δυναμική ιδιαίτερη. Εύχομαι στον Πανθρακικό να πετύχει τους στόχους του φέτος και στην ομάδα μου να είναι χαρούμενη, να γουστάρει να παίζει ποδόσφαιρο, να χαίρονται αυτό που κάνουν και όπου φτάσουμε φέτος. Κρατάμε χαμηλούς τόνους, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο φέτος, έχουμε έξι εφτά πολύ καλές μονάδες, ξέρουμε να χτυπάμε παιχνίδια με τον δικό μας τρόπο και ευχόμαστε να το εκμεταλλευτούμε αυτό στη συνέχεια.”

Κώστας Γεμενετζής: “Το παιχνίδι ήταν μονόλογος της ομάδας μας. Από το πρώτο λεπτό, μπήκαμε και δείξαμε ότι θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι. Μας δώσαν πολλές ευκαιρίες, τις οποίες δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε και σε μια φάση που πιστεύω πως ούτε ο αντίπαλος το περίμενε, μπήκε μπροστά στο σκορ με ένα αυτογκόλ. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Το καταφέραμε, όμως δυστυχώς στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο διαιτητής δεν μας άφησε να πάρουμε αυτό που μας άξιζε. Σήμερα μας άξιζε μόνο η νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά, τώρα ξεκινά ο μαραθώνιος, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Μακάρι να έχουμε αυτές τις εμφανίσεις και αυτή τη θέληση που έδειξαν τα παιδιά και στο τέλος πιστεύω θα πάνε όλα καλά. Ο στόχος φέτος είναι η άνοδος. Φάνηκε από την πρώτη στιγμή, ότι η ομάδα έκανε τα πάντα για να πάρει ό,τι καλύτερο μπορούσε και δεν σταματάμε εδώ, γιατί μπορεί να είναι ένα άτυχο αποτέλεσμα, όμως το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε.”

Photo Credit: Παρατηρητής της Θράκης

Share it