Search

Θετικά δείγματα γραφής απο την ΑΕ Κομοτηνής στα δυνατά φιλικά της Θεσσαλονίκης

Διήμερο φιλικών αναμετρήσεων στην Θεσσαλονίκη έδωσε η ΑΕ Κομοτηνής, που αντιμετώπισε το Σάββατο την Ελπίδα Αμπελοκήπων και την Κυριακή το Πανόραμα.

Όπως σημειώνει το paratiritis-news.gr, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι η ομάδα του Κρεούζη ήταν εντυπωσιακή. Συγκεκριμένα στο πρώτο σετ επικράτησε με μεγάλη ευκολία και συγκεκριμένα με 25-10. Στο δεύτερο το Πανόραμα ανέβασε την απόδοση του αλλά αυτό δεν αρκούσε με την πολύ καλή εμφάνιση της Κομοτηνής να συνεχίζεται και στο δεύτερο σετ με 25-22. Στο τελευταίο και 3ο σετ οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν πολλές αλλαγές, ο Ηλίας Κρεούζης χρησιμοποίησε τους μικρούς που προωθήθηκαν φέτος, κάτι που δεν επηρέασε την εικόνα του αγώνα με το σετ να καταλήγει υπέρ τους με 25-18.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε το τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής απέναντι και στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, ομάδα Volleyleague. Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη ηττήθηκε με 3-0 χάνοντας και τα 3 σετ στις λεπτομέρειες δείχνοντας πως ο χρόνος είναι σύμμαχος και παρουσιάζοντας αισθητά βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια. Η ΑΕ Κομοτηνής κοίταξε στα μάτια την ομάδα που θα αγωνίζεται στην Volleyleague και έδειξε πως μπορεί να χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις στο κοινό της Κομοτηνής.

Share it