Search

Θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο, «έφυγε» ο Κώστας Καίσαρης

Πέθανε ο Κώστας Καίσαρης, ο «Αποδυτηριάκιας».

Θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο καθώς «έφυγε» από την ζωή, την Τρίτη (8/10), ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Καίσαρης.

Ο Κώστας Καίσαρης πέθανε σε ηλικία 70 ετών.

Άρχισε τη μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία από τον «Ριζοσπάστη», ενώ συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με «Τα Νέα», τον «Ελεύθερο Τύπο», με τις αθλητικές εφημερίδες «Goal News» και «Νοκ άουτ» και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM».

Ο πολύ γνωστός δημοσιογράφος έγραψε μια μοναδική ιστορία στον ελληνικό Τύπο, με την «αιχμηρή» του πένα να αποτελεί σημείο αναφοράς για όλα τα μεγάλα θέματα του ελληνικού αθλητισμού.

Ο κορυφαίος δημοσιογράφος εργαζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στην εφημερίδα «τα ΝΕΑ» και στην ιστοσελίδα «to10.gr», συνεχίζοντας μια τεράστια καριέρα στον χώρο της δημοσιογραφίας, ενώ παλιότερα έγραφε μεταξύ άλλων και τον θρυλικό «Αποδυτηριάκια» στην εφημερίδα «Φίλαθλος».

Υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο «κυνήγι» της είδησης αλλά παράλληλα είχε τον τρόπο για να σχολιάσει με καυστικό ύφος τα δρώμενα στον χώρο του αθλητισμού αλλά και της πολιτικής σκηνής.

Δεν ήταν λίγες άλλωστε οι φορές που ο Καίσαρης ασχολήθηκε με θέματα της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας, με τοποθετήσεις και σχόλια που έκαναν την διαφορά, λόγω του μοναδικού ύφους που είχε η γραφή του εκλιπόντος.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Share it