Search

Όπως τελείωσε η Β’ ξεκίνησε και Α’ κατηγορία για Μαΐστρο που νίκησε στην πρεμιέρα την Οινόη

Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε για τον ΑΟ Μαΐστρου με νίκη επί της Χηλής και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Νότιο Όμιλο της Β’ ΕΠΣ Έβρου και παράλληλη την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Με τρίποντο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της λοιπόν και στη μεγάλη κατηγορία η ομάδα του Βασίλη Τζουκμάνη καθώς στην πρεμιέρα επικράτησε 1-0 της επίσης νεοφώτιστης Ένωσης Οινόης που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες στην σύνθεση της.

Ο ΑΟΜ απείλησε για πρώτη φορά στο 2′ όταν το σουτ του Κουτσούκη (που αργότερα έμελλε να χριστεί σκόρερ) έφυγε άουτ. Στο 15′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του νεοαποκτειθέντα και πολύ καλού στην πρεμιέρα Κυζιρίδη, απόκρουση σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα της Οινόης. Δύο λεπτά αργότερα εκπληκτική προσπάθεια του Κυζιρίδη που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του μαζί και τον τερματοφύλακα, έκανε το πλασέ αλλά ο Μπαξεβάνης έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή δεχόμενος τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του. Στο 24′ η Μαΐστρος θα χάσει ακόμη ένα τετ α τετ, ενώ στο 35′ το σουτ του Σιμσιρίκη θα φύγει άουτ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης θα έρθει στο 36′. Σουτ του Κυζιρίδη αποκρούει ο Πούσκας, δεύτερο σουτ του Κουτσούκη και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο θα έχει αρκετά νεύρα αλλά λιγοστές φάσεις, με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 65′ και στο 67′ όταν οι Κουτσούκης και Παπανικολάου δεν θα μπορέσουν να βρουν δίχτυα σε τετ α τετ.

Συνθέσεις:

ΑΟ Μαΐστρου (Τζουκμάνης): Κεσουδάκης, Αντωνιάδης, Σιμσιρίκης, Παπαδάκης, Φωτεινός, Θεοδωράκης, Παπανικολάου, Καλομπρατσίδης, Κουτσούκης (66′ Γκασίδης), Κυζιρίδης (76′ Παπαναστασούλης), Δημούτσης.

Ένωση Οινόης (Γακίδης): Πούσκας, Μπαξεβάνης, Λασκαρίδης, Αρβανίτης, Τσοκαλίδης (80′ Παναγόπουλος), Οικονόμου, Γκακίδης (78′ Δόμπας), Δελημήτρος, Ραδιόγλου, Μπαξεβανίδης (45′ Παναγιωτίδης), Μίλης).

Δείτε φωτογραφίες:

Share it