Search

Αυλαία στο Βαλκανικό με νέο Θρακιώτικο μετάλλιο! “Χρυσός” και ο Αυτοφορίδης!!!

Με ακόμα εφτά μετάλλια στις αποσκευές της επιστρέφει στην Ελλάδα η Εθνική Ομάδα Πάλης από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, που διεξήχθη στη Βουλγαρία.

Συνολικά η χώρα μας κατέκτησε 31 μετάλλια και αποδείχτηκε μία από τις δυνατές ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονταιΣτους Παίδες οι Έλληνες αθλητές συγκέντρωσαν 3 χρυσά μετάλλια και τέσσερα χάλκινα, με τον Χαράλαμπο Αυτοφορίδη του Δημοκρίτειου Κομοτηνής να κατακτά ακόμη ένα Θρακιώτικο μετάλλιο, και μάλιστα το “χρυσό” με τον Θρακιώτη πρωταθλητή να εντυπωσιάζει με την παρουσία του στα 80κ. οπού κυριάρχησε. Και κατέκτησε το πέμπτη Θρακιώτικο μτέλλιο μετά τους παλαιστές επίσης του Δημοκρίτειου Νικολέτα Μπάρμπα(χρυσό), Αθηνά Γιατζόγλου(ασημένιο), Μαρία Νταμοτσίδου(χάλκινο), αλλά και τον Αλέξανδρο Μπατζακίδη(ασημένιο) της Ολυμπιακής Φλόγας,

Πέρα απο τον αθλητή του Θόδωρου Καρυπίδη στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων ανέβηκαν επίσης οι  Ανδρέας Βασιλακόπουλος (71κ.),  Ελένη  Παπαδοπούλου (73κ.) και Χαράλαμπος  Αυτοφοριδης (80κ.). Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι: Γιάννης Πέτκος (60κ.), Νίκος Ιωσηφίδης (80κ.), Ευαγγελία Καζαλα (57κ.) και Ιωάννα Δεσκουλιδου (65κ.)

Share it