Search

Photos: Αγχωτική νίκη του Πανσερραϊκού στην Ξάνθη επί του Ορφέα που μπορούσε το αποτέλεσμα!

Με γκολ του Ζέρη στο 77′ κατάφερε να λυγίσει τον Ορφέα Ξάνθης ο Πανσερραϊκός, που επικράτησε και στην δεύτερη επίσκεψη του στην Ξάνθη μετά τη νίκη της πρεμιέρας με τον Ηρακλή Ζυγού στην Γενησέα

Στο ματς του ΑΟΞ  η ομάδα των Σερρών όπως αναμενοταν μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 8′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αποστολόπουλο, ενώ στο 24′ την προσπάθεια του Πτηνόπουλου σταμάτησε ο Ναθαναηλίδης. Με τους Σερραίους να προσπαθούν να απειλήσουν κυρίως με στημένες μπάλες όμως η αντίδραση των αμυντικών του Ορφέα ήταν εξαιρετική, με τους ξανθιώτες ουσιαστικά να κρατούν με σχετική άνεση το μηδέν χωρίς πάντως να μπορούν  να φανούν ιδιαίτερα απειλητική στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική καθώς με την είσοδο του Τσέκου η ομάδα της Ξάνθης προσπαθησε να γίνει πιο απειλητική. Η πρώτη φάση του Β’ μέρους ανήκε στους φιλοξενούμενους που απείλησαν  με τον κινητικό Πτηνόπουλο που έπιασε το σουτ στο 54′ με την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η απάντηση της ομάδας της Ξάνθης ήρθε στο 63′ με το σουτ του Ξαντινίδη να μπλοκάρει ο Σοϊλεμέζογλου.

Στο 73΄ο Ορφέας έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει το προβάδισμα όμως ο κίπερ του Πανσερραϊκού σταμάτησε δύσκολα την κεφαλιά του Λάζαρου Μαυρόπουλου μετά απο εκτέλεση φάουλ του Κατρανίτσα στο 73′. Και πάνω που οι “κιτρινόμαυροι” έδειξαν ικανοί να κυνηγήσουν και τη νίκη ήρθε η φάση του 77′ με τον Ζέρη να υποδέχεται εξαιρετικά την σέντρα του Τριανταφύλλου και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ξανθιώτικης ομάδας για το 0-1. Σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων να βρουν απάντηση.

Μεγάλη νίκη για τον Πανσερραϊκό που την επόμενη αγωνιστική έχει Σερραϊκό ντέρμπι με τον Απόλλων Παραλιμνίου. Ευκαιρία για ξεκούραση για τον Ορφέα που έχει ρεπό πριν το ματς με τον Κιλκισιακό στο ΑΟΞ στις 20/10. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης με βοηθούς τους Κουβαλάκη και Ραβικάλης όλοι τους της ΕΠΣ Δράμας

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Ναθαναηλίδης, Τζαμπάζ, Κατρανιτσας, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης(59′ Τσέκος), Ζυκολλάρι, Ξαντινίδης(75′ Μελισσόπουλος Ν΄.), Χιντ, Κουκουρίγκος.

Πανσερραϊκός(Νεντίδης): Σοϊλεμέζογλου, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης(85′ λ.τρ. Καστριτσέας), Καλί, Τριανταφύλλου(81′ Πινιώτης), Πτηνόπουλος, Ψάλτης, Καρντόσο, Γκούρτσας(65′ Παπαβασιλείου), Ομπόσου(76′ Τσιμίκας)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

http://

Share it