Search

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Άρης Αβάτου και Δόξα Θεολόγου!

Διατήρησε το αήττητο του ο Άρης Αβάτου που μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με Κεραυνό στην Χρυσούπολη και την εύκολη νίκη επί της Δόξα Κάτω Καμήλας απέσπασε λευκή ισοπαλία στην Θάσο απο την Δόξα Θεολόγου που πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με ελάχιστες αξιόλογες στιγμές, με τους ξανθιώτες ελαφρώς καλύτερους όμως αρκετά φλύαρους στην τελική προσπάθεια. Στο 20′ ο Σαρηγιαννίδης σκόραρε όμως το γκολ του ακυρώθηκε καθώς χρησιμοποίησε το χέρι, ενώ στο 30′ ο επιθετικό του Αβάτου είχε καλό σουτ που δεν βρήκε στόχο. Τελευταία ευκαιρία για τους ξανθιώτες στο 44′ με το σουτ του Γκέκα να μπλοκάρει σταθερά ο κίπερ των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική με την ομάδα της Θάσου να είναι καλύτερη, έχοντας δοκάρι σε προσπάθεια του Μουσά στο 59′, ενώ ο Νομικός χρειάστηκε να επέμβει στο 60΄σε κεφαλιά του Μουσά και στο 65′ σε σουτ του Μπρατσιάνι. Ενώ στο 75′ οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μια καλή στιγμή με το σουτ του Οτέμπερη να περνά δίπλα απο το δοκάρι του Άρη με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους

Απο ένα ημίχρονο μοιράστηκαν οι δύο ομάδες, που έμειναν στην ισοπαλία.  Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης υποδέχεται στο ΑΟΞ το Νέστο Χρυσούπολης σε ένα σπουδαίο ματς ενώ η Δόξα Θεολόγου ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη για να αντιμετωπίσει την Ένωση

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς τους Χασιώτη και Παστιάδη όλοι τους της ΕΠΣ Δράμας

Δόξα Θεολόγου(Γκόλφος): Ρίζος, Μουλάι, Νιζάμης, Ταχτσίδης, Μπαϊρακταρίδης, Ζιούλης, Οτέμπερης, Μπουνταγκίδης(85′ Τζανετής), Μουσάς, Αλεπούδης(60′ Μπλάτζιος), Μπρατσιάνι.

Άρης Αβάτου (Ξανθόπουλος): Νομικός, Καλαϊτζίδης(68′ Κούτρας), Ψεμματάς, Μπουνταγκίδης Αλ., Χριστοφορίδης, Χακάν Βελή, Σαρηγιαννιδης, Τσάπαρης, Γκέκας, Κρασώνης(73′ Ζωσιμίδης), Μπουλουτ.

Share it