Search

Ιστορική νίκη για τον Ηρακλή Ζυγου με διπλό χτύπημα Χασιώτη!(+pics)

Την πρώτη νίκη της ιστορίας του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πανηγυρίζει ο Ηρακλής Ζυγού, που επικράτησε με 2-0 του Κιλκισιακού.

Στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Γενησέας το πρώτο μέρος ήταν αρκετά μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να έχουν μια καλή στιγμή στο 27′ με κεφαλιά του Δογανίδη μετά απο σέντρα του Χασιώτη που πέρασε μόλις άουτ, με τους φιλοξενούμενους που προσπαθούσαν  να παίξουν με κόντρα επιθέσεις να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 36′ όταν ο Μπελίτσας βγήκε μόνος απέναντι στον Ευκαρπίδη με τον κίπερ του Ηρακλή να τον νικά ενώ στο 41′ ο Δημητριάδης απο πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν όπως και στο πρώτο με τους φιλοξενούμενους να απειλούν με κεφαλιά του Καρασσαβιδη στο 49′ και ενώ το ματς φαινόταν να οδεύει προς την ισοπαλία, στο 72′ ο Άγγελος Χασιώτης με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής σημειώνοντας το ιστορικό πρώτο γκολ του Ηρακλή στην κατηγορία. Ενώ στο 80′ μετά απο εκτέλεση φάουλ του Κωφίδη ο Πανταζίδης έκανε το γύρισμα με τον Χασιώτη να βρίσκεται στην κατάλληλη θέση για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 που έμεινε μέχρι το φινάλε

Μεγάλη νίκη για τον Ηρακλή που και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εντός έδρας φιλοξενώντας αυτή την φορά τον Αετό Ορφανού. Η ομάδα του Κιλκίς που δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά θα υποδεχτεί τον Πανδραμαϊκό. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θανάσης Κεφίλης(Έβρου) με βοηθούς τους  Δανδανίδη και Γαρδικιώτης της ΕΠΣ Θράκης

Ηρακλης Ζυγού (Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Τενεκές(46′ ΄.τρ.Καλογιαννης), Ανδρέου, Κριεζής, Κιουμουρτζής, Δογανίδης, Δημητριάδης Φ.(65′ Πανταζίδης), Στεπανιάν(57′ Πανέρης), Πιλτικάκης(80′ Ψαρόπουλος), Χασιώτης, Κωφφίδης Κ.

Κιλκισιακός: Καμπάς. Τσώτσος, Μουλάτσιος(67′ Πιπερτζής), Τουρσίδης, Μαυροκεφαλίδης, Κουκουλέκης, Μπελίτσας, Καρασαββόδης, Δημητριάδης, Τριανταφυλλίδης, Καπαγιαννίδης(83′  Παπαδόπουλος)

Share it