Search

Από την κόλαση στον παράδεισο και στην κόλαση ξανά η Ένωση Αλεξ/πολης

Την ήττα με 4-2 από την Δόξα Κάτω Καμήλας στις Σέρρες γνώρισε η Ένωση Αλεξανδρούπολης και έτσι έμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς βαθμούς.

Η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη για ακόμη ένα παιχνίδι έχασε στις λεπτομέρειες την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον πρώτο της βαθμό ενώ κατάφερε να επιστρέψει στο ματς από το 2-0 που βρέθηκε να χάνει αλλά δύο γκολ σε διάστημα 4 λεπτών προς το φινάλε της στέρησαν τις ελπίδες.

Στο 22ο λεπτό ο Ζάντσιος με σουτ απ’ το ύψος του πέναλτι μετά από λάθος διώξιμο του Γκουντενούδη άνοιξε το σκορ, ενώ ο με σουτ έξω απ’ την περιοχή στο 38′ ο Μπίλης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι Εβρίτες κατάφεραν να μειώσουν λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου χάση σε σουτ του Ευθυμιάδη μετά από πάσα του Αμπραχαμιάν.

Με φόρα απ’ το τέρμα αυτό η Ένωση Αλεξανδρούπολης έφτασε στο γκολ στο 49′, αλλά ο σκόρερ Μαλτέζος υποδείχτηκε σε θέση offside και έτσι το 2-1 παρέμεινε για την Δόξα. Στο 53′ όμως ο Πατσιώρας με σουτ έξω από την περιοχή θα βρει δίχτυα και αυτή τη φορά θα μετρήσει κανονικά με την Ένωση να ισοφαρίζει σε 2-2. Η ομάδα της Αλεξ/πολης πίεσε για την ολική ανατροπή, αλλά εν τέλει μία αδράνεια έδωσε τη δυνατότητα στη Δόξα Κάτω Καμήλας να προηγηθεί εκ νέου στο 76ο λεπτό με τον Γεράκη. Ο ίδιος παίκτης στο 80′ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Δόξα Κάτω Καμήλας: Στόικος, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Ζάντσιος, Τσουλλχάη, Μπίλης (83′ Πολυχρονίδης), Μπονέρης (49′ Γεράκης), Κεχαγιάς, Κωνσταντίνου (70′ Σαρέγκος), Αηδονίδης (56′ Μούσα), Παπαδόπουλος.

Ένωση Αλεξανδρούπολης (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης, Λίτσιος, Γκουντενούδης, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Αμπραχαμιάν, Γκαβανόζης (46′ Λαζίδης), Μαλτέζος (70′ Παπαοικονόμου), Ευθυμιάδης, Μαρασλής (57′ Μάζης).

Share it