Search

Κακή εμφάνιση και βαριά ήττα για τους Νέους της Ξάνθης απο Παναθηναϊκό!(+pics)

Κάκιστη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Νέο ιτης Ξάνθης που υπέστησαν βαριά ήττα με 6-0 απο τον Παναθηναϊκό  στο γήπεδο ¨Γ. Καλαφάτης»

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 6′ άνοιξαν το σκορ με τον Σπίνου, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Βαγιαννίδης έκανε το 2-0. Στο 35′ ο Σούλτσε ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 38′ ο Σερπέζης έκανε το 4-0 ενώ το “εφιαλτικό” πρώτο 45λεπτο για τους ξανθιώτες έληξε με ακόμη ένα τέρμα των γηπεδούχων με τον Σούλτσε στο 40′ να διαμορφώνει το 5-0 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σούλτσε που σημείωσε χατ-τρικ, με κεφαλιά στο 73′

Η ξανθιώτικη ομάδα παραμένει στους 8 βαθμούς μετά απο 5 αγώνες και την 7η θέση στον σχετικό πίνακα, ενώ οι “πράσινοι” διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 13 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Χρυσάφης με βοηθούς τους Τζίκα και Ανδρέου της ΕΠΣ Αθηνών.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης (46’ Σαμαράς), Ζαγαρίτης, Σαντικάι, Σπίνος (57’ Σιδεράς), Αλεξανδρόπουλος (57’ Βόσσος), Αθανασακόπουλος (46’ Καρβούνης), Σερπέζης, Καλομοίρης, Τζαβίδας (46’ Νιάρχος), Σούλτσε.

ΑΟ Ξάνθη: Στεπάνοβιτς, Λεωντσάκος, Μανίσογλου, Τσιλιγγίρης (83′ Παπαδημητρίου), Παπαδόπουλος, Τσιτσεκίδης (86′ Μάρκου), Τσιπούρας, Φάκκης (46′ Γκαρνέτας), Νιαζήφογλου (86′ Αλεξανιάν), Θυμιάνης, Πιτσώλης (67′ Ιωακειμίδης).

Share it