Search

Ήττα στα σημεία για την Κ17 της Ξάνθης στο Αγρίνιο!

Δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις στιγμές της η ομάδα Κ17 της Ξάνθης που γνώρισε την ήττα με 2-0 στο Emileon  απο την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού.στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-17

Οι γηπεδούχοι χωρίς να είναι καλύτεροι κατάφεραν με ένα μακρινό σουτ του Δήμου στο 44′ να πάρουν κεφάλι στο σκορ, ενώ στο 52′ με εύστοχο χτύπημα του Παπανικολάου κατάφεραν να φτάσουν στη δεύτερη διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα

Με αυτό το αποτέλεσμα η Ξάνθη παρέμεινε στους 6 βαθμούς ενώ ο Πανατωλικός με αυτή τη νίκη έφτασε τους 7 και προσπέρασε τους ξανθιώτες. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Τσοπλάκος με βοηθούς τους Καλυβόπουλο και Τάκο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣι: Ραγιάς, Βασίλας, Αναστασόπουλος, Ζαβέρδας, Λαζαρίδης, Δήμος, Σοροβός, Κρανιώτης (87′ Κόκα), Ντάβανος (71′ Βλαχόπουλος), Παπανικόπουλος, Τρομπούκης (79′ Νικολάου).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Αδαμίδης, Μακρίδης, Μελενηκιώτης (73′ Ξανθός), Καρατλίδης (56′ Ιγνατιάδης), Αναστασιάδης, Καρανικόλας (67′ Καραμήτρος), Ζιπίδης (46′ Πατήρας), Αλή (56′ Αραμπατζής), Ισαακίδης, Ζιάκας.

Share it