Search

Κομοτηναίος ο νικητής του πανελληνίου πρωταθλήματος League of Legends!

   Μετά από τρεις προκριματικούς γύρους και τη μάχη μεταξύ των τεσσάρων φιναλίστ, μεγάλος νικητής του ένας εναντίον ενός στο βιντεοπαιχνίδι League of Legends, αναδείχθηκε ο Mert Aptoula από την Κομοτηνή!

   Ο ελληνικός τελικός, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29/09 στη Digital Expo 2019, στον εκθεσιακό χώρο Περιστερίου στην Αθήνα. Με τη νίκη του αυτή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ο Mert εξασφάλισε την πρόκριση και την συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Red Bull Player One που θα γίνει στο Σάο Πάολο Βραζιλία εκπροσωπώντας την χώρα μας.

   Εκεί θα ταξιδέψει μαζί με τον προπονητή στο συγκεκριμένο παιχνίδι Πάρι Ούτση – πρωταθλητή Ελλάδας 2018- για να διεκδικήσει την πρωτιά στον Παγκόσμιο Τελικό. Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Τι είναι το League of Legends;
Το League of Legends είναι ένα γρήγορο, ανταγωνιστικό, διαδικτυακό παιχνίδι που συνδυάζει την ταχύτητα και την ένταση. Δύο ομάδες πανίσχυρων ηρώων, κάθε ένας από τους οποίους έχει τη δική του προσωπικότητα και στυλ παιχνιδιού, μάχονται μεταξύ τους σε διάφορους χάρτες και με διάφορες παραλλαγές των κανόνων.

   Με μια εκπληκτική συλλογή ηρώων που αυξάνεται συνεχώς, συχνές ενημερώσεις και μια εξαιρετικά δραστήρια επαγγελματική σκηνή, το League of Legends είναι ένα παιχνίδι για παίκτες όλων των επιπέδων που δεν τελειώνει ποτέ.

Φώτο: Redbull.com

Share it