Search

Διπλασιασμοί λόγω… χλοοτάπητα και μαζικού ροτέισον!

Το Τσάμπιονς Λιγκ αφήνει την Πέμπτη τη θέση του στο Γιουρόπα και οι αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης είναι αυτές που θα μας απασχολήσουν σήμερα. Επιλέγουμε δύο «δυνατές» επιλογές σε αποδόσεις πάνω από τον διπλασιασμό.

Αλκμάαρ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Άντεξε στην πρεμιέρα του ομίλου στο Βελιγράδι η Αλκμάαρ και απέσπασε παλικαρίσιο 2-2 από την Παρτιζάν. Παρότι προηγήθηκε, από το 27′ αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο. Οι Σέρβοι της το ανέτρεψαν, αλλά πήρε εν τέλει τον βαθμό. Στο πρωτάθλημα εν τω μεταξύ έχει εξαιρετική πορεία και έρχεται από το 2-0 επί της Χέρακλες, σε ένα ματς που το κοντέρ θα μπορούσε να έχει γράψει πολλά περισσότερα. Στον αντίποδα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ανέβασε στροφές στο εντός με την Αστάνα. Με αρκετές αλλαγές πήρε το 1-0 και έκανε το καθήκον της. Η αλήθεια είναι πάντως πως έχει κάνει τη χειρότερη εκκίνηση των τριών τελευταίων δεκαετιών. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το εντός έδρας 1-1 με την Άρσεναλ. Η εικόνα των Άγγλων είναι προβληματική. Δεδομένου πως θα παραταχθούν με ροτέισον και το γήπεδο έχει συνθετικό χλοοτάπητα, θα πάμε με τον 1DNB.

Λάτσιο – Ρεν

Παρότι προηγήθηκε, η Λάτσιο πλήρωσε την πολύ κακή της εικόνα της στην επανάληψη και ηττήθηκε στην πρεμιέρα με σκορ 2-1 από την Κλουζ. Αυτό βέβαια δεν την επηρέασε στο πρωτάθλημα, που επιβλήθηκε με σκορ 4-0 της Τζένοα στη Ρώμη. Βέβαια, απόψε έχει ήδη στο μυαλό της το δύσκολο εκτός με την Μπολόνια που ακολουθεί. Την ίδια ώρα, η Ρεν είχε μέτρια εικόνα στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής και παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Σέλτικ. Δεδομένα λοιπόν, θέλει αποτέλεσμα απόψε για να μην μείνει από νωρίς στην ουρά. Με το ίδιο σκορ εν τω μεταξύ αναδείχθηκε ισόπαλη και στο πρωτάθλημα με τη Μαρσέιγ. Γενικότερα προβληματίζει με την εικόνα της το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο το ρεπορτάζ κάνει λόγο για μαζικό ροτέισον από πλευράς «λατσιάλι», αν αυτό επιβεβαιωθεί οι Γάλλοι έχουν πολλές πιθανότητες. Για αυτό θα πάμε με το διπλό με ασιατικό χάντικαπ +1.

Ξέρεις τι παίζει με το interwetten bonus; Δες στο Bet-hoven.net

Share it