Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από 3 έως 9 Οκτωβρίου

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 3/10 έως και την Τετάρτη 9/10 θα προβληθούν οι δύο παρακάτω ταινίες:

Έρχεται η πολυαναμενόμενη & βραβευμένη με Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας, Κοινωνική Περιπέτεια, «Joker» του Τοντ Φίλιπς (Road Trip, Σχολικές Αναμνήσεις, Στάρσκι & Χατς, Σχολή για Απατεώνες, Τριλογία: The Hangover, Μη Σπρώχνεις, Έρχομαι, Σκυλιά του Πολέμου) με τους Χοακίν Φίνιξ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ζάζι Μπιτζ, Φράνσις Κόνροϊ, Μαρκ Μάρον, Μπιλ Καμπ, Γκλέν Φλέσλερ, Σι Γουίγκαμ, Μπρετ Κάλεν, Ντάγκλας Χοτζ & Τζος Πάις…

Υπόθεση: Ο Άρθουρ δουλεύει ως κλόουν το πρωί και ως stand up κωμικός τα βράδια. Πολύ γρήγορα συνειδητοποιεί ότι ο περίγελος είναι ο ίδιος και όχι αυτά που λέει ή κάνει. Το ανεξέλεγκτο γέλιο του που ξεσπά τις λάθος στιγμές, αποδεικνύει ότι αδυνατεί να συντονιστεί με το κοινό του. Κι όσο προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση τόσο περισσότερο γελοιοποιείται και αφήνει τον εαυτό του εκτεθειμένο, ακόμα και σε περιστατικά βίας. Ο Άρθουρ, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη φροντίδα της «εύθραυστης» μητέρας του, είναι σε διαρκή αναζήτηση της πατρικής αγάπης που δεν είχε ποτέ. Ψάχνει να την βρει είτε στον πλούσιο επιχειρηματία Τόμας Γουέιν, είτε στον παρουσιαστή της τηλεόρασης, Μιούρεϊ Φράνκλιν. Καθώς κινείται σε έναν υπαρξιακό φαύλο κύκλο, μεταξύ πραγματικότητας και τρέλας, αρκεί μια λανθασμένη επιλογή του, για να προκαλέσει μια αλυσιδωτή αντίδραση κλιμακούμενων και τελικά, ολέθριων γεγονότων.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, από Σάββατο έως Τετάρτη: 19:30 & 22:00, Παρασκευή: 19:30 & 22:00 & 00:30*.

*Μεταμεσονύχτια Προβολή με ΔΩΡΕΑΝ Pop-Corn για όλους…

Ενώ για τους μικρούς μας φίλους, μαζί μας η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Το Μαγικό Χαλί» του Κάρστεν Κίλριχ (Το Ασχημόπαπο κι Εγώ) με τους Γιώργο Σκουφή, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Θανάση Κουρλαμπά, Βασίλη Μήλιο, Μαρία Ζερβού, Θοδωρή Σμέρο, Ρία Απέργη, Χρήστο Θάνο & Σοφία Καψαμπέλη στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Η κλασσική ταινία της Disney από το 1994, ζωντανεύει ξανά, αυτή τη φορά σε μια CGI και live action εντυπωσιακή κινηματογραφική μίξη. H νέα live action ταινία της Disney σε σκηνοθεσία του Jon Favreau, Ο Βασιλιάς των Λιονταριών ταξιδεύει μέχρι την αφρικανική σαβάνα όπου ένας μελλοντικός βασιλιάς γεννιέται. Ο μικρός Simba είναι ο διάδοχος του πατέρα του, Mufasa. Δεν είναι όλοι χαρούμενοι στο βασίλειο, όμως, με την έλευση του μικρού λιονταριού. Ο Scar, ο αδερφός του Mufasa και μέχρι πρότινος διεκδικητής του θρόνου έχει άλλα σχέδια. Η μάχη για τον θρόνο θα ποτιστεί με προδοσία, οδηγώντας την κατάσταση σε τραγωδία, με αποτέλεσμα να εξοριστεί ο Simba. Με την βοήθεια όμως των καινούργιων φίλων του, ο Simba θα μεγαλώσει και θα διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν και του στέρησαν.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη: 17:30.

 Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας www.ilisia.gr, κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook ή ακολουθώντας μας στο Instagram.

Share it