Search

Έκανε την “έκπληξη” με τον επαναπατρισμό του Θεοφυλάκη ο Π. Μελάς Κουτσού!

Στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Θεοφυλάκης, με τον Παύλο Μελά να κάνει την έκπληξη και να τον πείθει να φορέσει την φανέλα της ομάδας του χωριού του.

Ο ξανθιώτης αμυντικός μετά απο αρκετά χρόνια στα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ οπού έχει υπάρξει και αρχηγός πήρε την απόφαση μετά την αποχώρηση του το περασμένο καλοκαίρι να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική και να συνεχίσει στην Ασπίδα Ξάνθης απο την οποία αποχώρησε τον Γενάρη για χάρη της Δόξας Θεολόγου με την οποία αναδείχτηκε πρωταθλητής ΕΠΣ Καβάλας.

Όμως ο Δημήτρης Θεοφυλάκης λόγω και της στράτευσης του αποφάσισε να μην ακολουθήσει την ομάδα στην Γ’ Εθνική, μια και δεν θα μπορούσε να μετέχει κανονικά στις προπονήσεις και να βοηθήσει όπως θα ήθελε την ομάδα του, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Παύλος Μελάς Κουτσού που τον έπεισε να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ΕΠΣ Ξάνθης για χάρη της ομάδας του χωριού του.

Αν μη τι άλλο ο προπονητής του Παύλου Μελά, Ερσάν Καντουχάρ αποκτά ένα σημαντικό όπλο στην φαρέτρα του, με τον Θεοφυλάκη να μπορεί να βοηθήσει σε πολλές θέσεις. Θυμίζουμε πως η ομάδα του Κουτσού έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης έχοντας μια νίκη και δύο ισοπαλίες στα πρώτα τρία ματς.

Share it