Search

Όμορφη πρωτοβουλία από τον Πανθρακικό για την παγκόσμια ημέρα ζώων!

   Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ζώων, που είναι την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου αλλά και τον τετράποδο φίλο της ομάδας Jerry που βρέθηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής και δίνεται για υιοθεσία, αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφτηκε το Δημοτικό Κυνοκομείο και γνώρισαν τα σκυλάκια που ψάχνουν μία οικογένεια.

   Έτσι λοιπόν, Ανδρέας Ζήκος, Γιώργος Ρουμπιές και Νίκος Παπαδόπουλος συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του συλλόγου Βασίλη Στοάκη, επισκέφτηκαν το Κυνοκομείο, συνομίλησαν με τον κτηνίατρο και φίλο της ομάδας κ. Καραγιώργη και το προσωπικό του χώρου ενώ είδαν τα σκυλάκια, τα οποία ψάχνουν για μία οικογένεια και μία καλύτερη ζωή.

   Μάλιστα φωτογραφήθηκαν με κάποια από αυτά ενώ ο κτηνίατρος του κυνοκομείου ζήτησε να υπάρχει συνεργασία μεταξύ της ομάδας και μία σχέση ανταποδοτικότητας, καθώς το ποδόσφαιρο διαχρονικά έχει πολλές  κοινωνικές προεκτάσεις και μπορεί να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία μέσα από παράλληλες δράσεις.

   Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε στην επίσκεψη, όποια οικογένεια υιοθετήσει τον Jerry θα πάρει δώρο ένα εισιτήριο διαρκείας του Πανθρακικού της σεζόν 2019/20 για να μπορεί ο τετράποδος φίλος της ομάδας να έρχεται στο ΔΑΚ και να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα ενώ θα συνεχιστεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές με στόχο να κατανοήσουν όλοι πως ο Πανθρακικός δεν είναι απλά μία ομάδα αλλά είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας.

   Επιπλέον ο κτηνίατρος του κυνοκομείου κ. Καραγιώργης αφού ζήτησε την άνοδο από τους ποδοσφαιριστές, τόνισε πως είναι σημαντικό όλοι να καταλάβουν πως η υιοθεσία σκύλου είναι μία πράξη ευθύνης και όχι μία επιπόλαιη σκέψη.

   Λίγο πριν την αποχώρηση, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας υποσχέθηκαν πως θα επισκεφτούν εκ νέου το κυνοκομείο ενώ το προσωπικό και ο κτηνίατρος υποσχέθηκαν πως θα βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας που έχει χαρίσει τόσες όμορφες στιγμές στην πόλη.

Share it