Search

Στα γήπεδα της Κομοτηνής η τελική φάση του 36ου ΠΠΔΣ το καλοκαίρι του 2020!

Στα γήπεδα της Κομοτηνής θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι του 2020 η τελική φάση του 36ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, με τον ΔΣ της Ροδόπης μετά την περσινή του επιστροφή σε τελική φάση, να αναλαμβάνει πλέον και την διοργάνωση.

Η διοργάνωση θα συμπέσει με τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση της Κομοτηνής στον Εθνικό Κορμό, με τους δικηγόρους όλης της Ελλάδας να γιορτάζουν μαζί με την Ροδόπη, παίζοντας ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

“Επισήμως και με μεγάλο ενθουσιασμό ανακοινώνουμε την ανάληψη ενός εκ των μεγαλύτερων θεσμών του δικηγορικού κόσμου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων

Η τελική φάση του 36ου ΠΠΠΔΣ θα φιλοξενηθεί στην Κομοτηνή το καλοκαίρι του 2020 και θα συμπέσει με τους εορτασμούς της απελευθέρωσης και ενσωμάτωσης της πόλης στον εθνικό κορμό. 400 δικηγόροι από όλη την Ελλάδα με τις οικογένειές τους θα γιορτάσουν μαζί μας..παίζοντας ποδόσφαιρο.

Ας υποδεχτούμε με την καλύτερη μας διάθεση τους συναδέλφους μας, τους παλιούς συμφοιτητές μας, τους φίλους μας.

Όλα τα νέα και άλλα περισσότερα εν καιρώ..”

 

“Με μεγάλη χαρά, ενθουσιασμό αλλά και αίσθημα ευθύνης ανακοινώνουμε επισήμως την ανάληψη του 36ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων.

Στόχος όλων εδώ στη Ροδόπη, με τη φετινή μας προσπάθεια να διατηρήσουμε και να ανεβάσουμε το επίπεδο του θεσμού, προκειμένου να συμμετάσχουν και άλλοι σύλλογοι και άλλοι συνάδελφοι, αλλά και όσοι ήδη συμμετέχουν να απολαμβάνουν κάθε αγωνιστικό ή εξωαγωνιστικό λεπτό της διοργάνωσης. Σε αυτή μας την προσπάθεια θα κάνουμε σωστές και λάθος επιλογές, θα πάρουμε σωστές και λάθος, δύσκολες και εύκολες αποφάσεις και ζητούμε από όλους τους συμμετέχοντες συναδέλφους, αν όχι να τις στηρίξουν, να τις σεβαστούν, αντιλαμβανόμενοι πως κάθε Διοργανωτής Σύλλογος πράττει πάντα για την πρόοδο του θεσμού και την καλύτερη και μεγαλύτερη συμμετοχή.
Εντός της επόμενης εβδομάδας θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στους περσινούς υπευθύνους των ομάδων αλλά και στα email όλων των Δικηγορικών Συλλόγων:
1) τα απαραίτητα έγγραφα/φόρμες για τη δήλωση συμμετοχής, 2) Κανονισμοί & Προκήρυξη, 3) Επιτροπές, 4) Πλατφόρμες και ιστότοποι για ενημέρωση, 5) Οδηγίες Δήλωσης Συμμετοχής, ενώ εν καιρώ θα αναρτηθεί το λογότυπο της φετινής διοργάνωσης, καθώς και το χρονοδιάγραμμα εώς το τέλος του 2019.
Η διοργάνωση του φετινού Πρωταθλήματος συμπίπτει με τους εορτασμούς των 100 χρόνων απελυθέρωσης και ενσωμάτωσης της Κομοτηνής στον εθνικό κορμό και η χαρά μας είναι ακόμα μεγαλύτερη, που εκείνες τις μέρες θα φιλοξενήσουμε και θα αγωνιστούμε με φίλους από όλη την Ελλάδα !
Συνάδελφοι, καλή δικαστική και ποδοσφαιρική χρονιά !
Ας φροντίσουμε όλοι μας για ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό πρωτάθλημα.
Καλή αντάμωση στην ακριτική και φιλόξενη Κομοτηνή.
Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής του 36ου Π.Π.Π.Δ.Σ Κομοτηνή 2020

Share it