Search

Photos: Με σκόρερ Κοτόπουλο πήρε το ντέρμπι με Ασπίδα η Αναγέννηση Θαλασσιάς

Με τον Πάρη Κοτόπουλο να σκοράρει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης η Αναγέννηση παρότι βρήκε απέναντι της μια αξιόμαχη Ασπίδα και τον Αθανασίου να “κατεβάζει” ρολά πήρε το ντέρμπι με 1-0 και έμεινε σε τροχιά πρώτης θέσης.

Στην αναμέτρηση της Θαλασσιάς η Αναγέννηση ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του πρώτου μέρους δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες όμως ο εκπληκτικός Θόδωρος Αθανασίου και το δοκάρι στο σουτ του Κοτόπουλου στο 35′ έμπαιναν εμπόδιο στους γηπεδούχους, που κατάφεραν πάντως να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα χάρις ένα τυχερό γκολ στο 27′ όταν μετά απο αναμπουμπούλα ο Κοτόπουλος με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα της Ασπίδας.

Αυτή ήταν και η μοναδική φορά που οι παίκτες της Αναγέννησης βρήκαν τον τρόπο να κερδίσουν τον Αθανασίου, που έκανε τρομερές επεμβάσεις με κορυφαία την φάση του 71′ όταν νίκησε τον Κοτόπουλο που βρέθηκε απέναντι του σε θέση βολής. Η Ασπίδα προσπάθησε στο δεύτερο μέρος κυρίως να ισορροπήσει και να δημιουργήσει της βάσεις για να μπορέσει να πάρει κάτι θετικό απο το ματς όμως τα μακρινά σουτ των Ευθυμιάδη, Χατζηπαρασκευά και το γύρισμα του Μωϋσίδη στο 80′ δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Ρούσσο.

Έκανε το 2×2 η Αναγέννηση που παραμένει αήττητη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και δείχνει απο τα πρώτα κιόλας παιχνίδια της δυνατότητες της κερδίζοντας και τα δύο ντέρμπι με Πετεινό και Ασπίδα χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Απο την άλλη η Ασπίδα έδειξε χαρακτήρα απέναντι και παρά τις πολλές αλλαγές έχει καταφέρει να σταθεί εξαιρετικά σε όλα της τα ματς.

Διιατητής του αγώνα ήταν Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Άγγελο Κοτινιύδη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Τ. Κελίδης): Ρούσσος, Βασιλειάδης, Μουζαφέρ, Κελίδης Ν., Σαρηγιαννίδης, Τουργαίδης Κ., Τουργαίδης Στ.(69′ Πεντεζίδης), Σταύρου(64′ Κουτσομιχάλης), Κοτόπουλος(75′ Κοτζάκελης), Καζάκης, Δασκαλάκης(Αλήογλου)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Γ. Τζαρτάκης): Αθανασίου, Μπαρσεγιαννίδης(46′ Μαλαδένης), Ευθυμιάδης Ν., Νικολούδης(80′ Σαββόγλου Β.), Παπάζογλου, Μωϋσίδης, Χατζηπαρασκευάς, Σοφτά Χιλμή(46′ Ζώτος), Ευθυμιάδης Γ., Σαββόγλου Ρ., Δομπάζης(75′ Τζιρίδης)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Share it