Search

Χωρίς βαθμούς για 2η αγωνιστική η Ένωση που ηττήθηκε από την Πέρνη (photos)

Την ήττα με 2-1 από τον Κεραυνό Πέρνης στην έδρα της γνώρισε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής η Ένωση Αλεξανδρούπολης.

Οι Εβρίτες στο πρώτο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο τους, ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες και στήριξε την προσπάθεια τους, δεν μπόρεσαν για δεύτερο διαδοχικό ματς να πάρουν κάποιο βαθμό γνωρίζοντας ήττα με το ίδιο σκορ.

Στο 10′ ο Χατζηκυριάκου με σουτ μέσα από την περιοχή θα απειλήσει, απέκρουσε ο Συνόδινος. Στο 14′ νέα ευκαιρία για τον Κεραυνό και μεγάλη επέμβαση του Συνοδινού σε εκτέλεση φάουλ του Μπαντάνη. Στο 16′ η Ένωση θα έχει την πρώτη της φάση στο ματς, όταν ο Μάζης θα σουτάρει και ο Δεληγιάννης θα μπλοκάρει. Στο 23′ η Πέρνη θα προηγηθεί όταν μετά από εξαιρετική σέντρα του Μπαντανη μόνος μέσα στην περιοχή ο Χατζηκυριακου θα πλασάρει εύστοχα για το 0-1. Στο 45′ ο Κωνσταντάρας εκτέλεσε φάουλ πίσω από το κέντρο και λίγο έλειψε να πετύχει ένα απίστευτο γκολ. Απέκρουσε σε κόρνερ ο Συνοδινός.

Το β’ ημίχρονο θα ξεκινήσει με ευκαιρία για την Ένωση. Ο Γκαβανόζης σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Δεληγιάννης απέκρουσε στο 50′. Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη. Φάουλ του Τσορτανίδη από πλάγια θέση μπροστά από τον πάγκο της Ένωσης, δεν βρίσκει κανείς την μπάλα και αυτή καταλήγει στα δίχτυα, με τον Τσορτανίδη στο ντεμπούτο του να γράφει το 1-1. Στο 69′ τεράστια ευκαιρία για την Ένωση με τον Γκαβανόζη όπως και νωρίτερα, το σουτ του το απέκρουσε ο Δεληγιάννης σε κόρνερ. Στο 75′ ο Κεραυνός θα περάσει και πάλι μπροστά στο σκορ όταν με λόμπα ο Κυριακόπουλος κρέμασε τον Συνοδινό δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του (1-2). Η ομάδα της Μακεδονίας ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες αφού στο 88′ αποβλήθηκε ο Χατζηκυριάκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση.

Ένωση Αλεξανδρούπολης: Συνοδινός, Ευαγγελίδης, Τσορτανίδης (68′ λ.τρ. Δορουγιδένης), Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας Κ., Γκαβανόζης, Αμπραχαμιάν, Μάζης, Ευθυμιάδης (78′ Μαρασλής), Παπαοικονόμου (46′ Σιμτσάκης).

Κεραυνός Πέρνης: Δεληγιάννης, Μπαντάνης, Μαρκάκης (75′ Μελισσόπουλος), Καλτσάς, Κωνσταντάρας, Τοπάλ, Χατζηκυριάκου, Τσάκωνας (81′ Παπαδόπουλος), Μαλαμίδης, Λαζαρίδης, Τζιβανόπουλος (68′ Κυριακόπουλος).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Δείτε φωτογραφίες μέσα από τον φακό της Γιώτας Τσικάκη:

Share it