Search

Άρης Αβάτου τεσσάρων αστέρων στην πρώτη νίκη της σεζόν επί της Δόξας Κάτω Καμήλας!(+pics)

Με 4-1 επικράτησε ο Άρης Αβάτου της Δόξας Κάτω Καμήλας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, κερδίζοντας την πρώτη νίκη της σεζόν και μάλιστα μπροστά στο κόσμο του.

Οι Ξανθιώτες φάνηκαν να αιφνιδιάζονται στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να πατάνε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο για εκτός έδρας αγώνα. Ωστόσο στην συνέχεια αφού κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο κατάφεραν να φτάσουν στο 2-0 της ανάπαυλας, απλοποιώντας την κατάσταση σε ένα βαθμό.Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Δόξα, που είχε και δοκάρι, μείωσε και ξαναμπήκε στο ματς, όμως μέσα σε δύο λεπτά, ένα δεκάλεπτο μετά το 2-1, οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο ακόμα τέρματα και κλείδωσαν την πρώτη νίκη της χρονιάς.

Στο 20ο λεπτό στην πρώτη καλή στιγμή του ματς ο Τσάπαρης, που ήταν ο κορυφαίος του Αβάτου, βρήκε με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας τον Σαρηγιαννίδη και εκείνος με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 26′ το σουτ του Τσάπαρη πέρασε άουτ και δύο λεπτά αργότερα μετά από νέα ασίστ του ίδιου παίκτη, ο Γκέκας πήρε την μπάλα στην περιοχή και αφού γύρισε, έκανε με άπιαστο πλασέ το 2-0. Στο 34′ το σουτ του Μπουλούτ στην κίνηση μπλόκαρε ο Σαββίδης, στο 39′ το σουτ του Κεχαγιά για τους φιλοξενούμενους, δεν βρήκε στόχο και στο 45+2′ ο Σαμάρας είδε την κεφαλιά του, μετά την εκτέλεση φάουλ του Τσομαχασβίλι να σταματά στο δοκάρι.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48′ ο Γεράκης που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή μείωσε με πλασέ σε 2-1. Όμως στο 59′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση και μετά την ασταθή απόκρουση του Σαββίδη στο σουτ του Τσάπαρη, ο Μπουλούτ που παραμόνευε έκανε από κοντά το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ένα λεπτό αργότερα ο Ζωσιμίδης, μετά από ασίστ του Μπουλούτ. Τελευταία καλή στιγμή στο ματς στο 65′ με τον Σαββίδη να μπλοκάρει την προσπάθεια του Ζωσιμίδη, που λίγο έλειψε να πετύχει ένα φοβερό γκολ με τακουνάκι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στρατούδης της ΕΠΣ Έβρου που είχε για βοηθούς τους Τερζόπουλο(ΕΠΣ Έβρου) και Κυριαζή της ΕΠΣ Θεσσαλίας

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης Αβάτου: Νομικός, Χατζηπαπάς, Ψεμματάς, Μίλλερ (35′ Μπουνταγκίδης), Χριστοφορίδης, Χακάν, Σαρηγιαννίδης (82′ Μουστάκης), Τσάπαρης, Γκέκας (56′ Ζωσιμίδης), Κρασώνης (82′ Ευθυμιάδης), Μπουλούτ.

Δόξα Κάτω Καμήλας: Σαββίδης, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Μούστα, Σαμαράς (65′ Πολυχρόνης), Αποστόλου (46′ Γεράκης), Μπονέρης (46′ Βουγιουνδρούκας), Κεχαγιάς, Κωνσταντίνου (74′ Σιψής), Αϊδονίδης, Παπαδόπουλος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it