Search

Pregame: Συνέχεια με την 3η αγωνιστική στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης(17:00 LIVE SportsAddict)

Με τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Σε μια αγωνιστική που ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Αναγέννηση Θαλασσιάς με την Ασπίδα Ξάνθης, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συνάντηση του Απόλλωνα με την Βιστωνιδα όπως και αυτή του Φίλιππου Δροσερού με την Κεντητή, μια και ΑΟΒ και Φίλιππος έχουν ξεκινήσει δυνατά το πρωτάθλημα. Δύσκολη έξοδος στην Μάνδρα έχει ο αήττητος με δύο ισοπαλίες Παύλος Μελάς Κουτσού όπως και ο Άρης Πετεινού στο Εράσμιο με την Κεσσάνη. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση θα έχουμε και στο Σέλινο μεταξύ Άτλα και Γενησέας ενώ στον Εχίνο η τοπική ομάδα ψάχνει την πρώτη νίκη στην σαιζόν κόντρα στον Απόλλωνα Διομηδείας

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 17:00 όταν και δοθεί η σέντρα:

Γήπεδο Νεάπολης: Απόλλων Ξάνθης – ΑΟ Βιστωνίδα  (Ανεστίδης, Τζιβαρτζίδης, Ταρινίδης)

Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Ασπίδα Ξάνθης  (Ελευθεράκης, Γκοντόλιας, Κοτινούδης)

Γήπεδο Εχίνου: Εχίνος Σπορ – Απόλλων Διομηδείας  (Σαββόγλου, Πασχαλίδης Γ., Ασικίδης)

Γήπεδο Ερασμίου: Κεσσάνη Ερασμίου – Άρης Πετεινού  (Ζαφειρίου, Παπαδόπουλος, Πασιάς)

Γήπεδο Σελίνου: Άτλας Σελίνου – Ελπίς Γενησέας  (Δρακίδης, Χρυσέλης Γ., Τσιτσής)

Γήπεδο Δροσερού: Φίλιππος Δροσερού – Κεντητή   (Γκαϊτατζής, Οτουζμπίρ, Σπάρταλης)

Γήπεδο Μάνδρας: Ερμής Μάνδρας – Π. Μελάς Κουτσού  (Ουζουνίδης, Χρυσέλης Απ., Μολώης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it