Search

Εντός έδρας παιχνίδια με Βόλο και Άρη για τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης!

Εντός έδρας αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας της Ξάνθης

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο στις 13:30 στο αθλητικό κέντρο Πηγαδίων η Κ-17 της Ξάνθης θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του Άρη. Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη έχει 6 βαθμούς στον πίνακα κατάταξης μετά τις δύο εκτός έδρας επιτυχίες σε Βόλο και Λάρισα, ενώ ενδιάμεσα υπήρξε η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης έχει 7 βαθμούς μετά τις εντός έδρας επιτυχίες του με Παναιτωλικό και Λαμία και την ισοπαλία στα Γιάννινα. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς τους Χασιώτη και Ραβικάλη της ΕΠΣ Δράμας.

Ενώ την Κυριακή στις 14:00 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων, η Κ-19 της Ξάνθης θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του Βόλου. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή που επιστρέφουν στην έδρα τους μετά την ισοπαλία στη Λάρισα, έχουν 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Βόλος έχει ένα βαθμό, αυτόν από την 2η αγωνιστική μετά την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία με τον Άρη . Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Σπύρο Σπάρταλη της ΕΠΣ Ξάνθης.

Share it