Search

Ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει Ξάνθης Λύρατζης και Μπασόνγκ του Βόλου!

Ανεβάζει ένταση ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια(17:00) η ομάδα του Βόλου, με τον Ισπανό τεχνικό των Θεσσαλών να μην έχει στην διάθεση του τον Ραφαέλ Ζοάο όμως θα έχει και δύο σημαντικές επιστροφές

Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ λόγω τραυματισμού, υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο.

Από την άλλη, ο Χουάν Φεράντο μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Ο νεαρός αμυντικός είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και στη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας στο ματς με τον ΟΦΗ είχε αγωνιστεί ο Αντώνης Ντεντάκης. Ο Σεμπαστιάν Μπασόνγκ αποθεραπευτηκε πολύ πιο γρήγορα από τις αρχικές εκτιμήσεις και μάλιστα ο Καμερουνέζος αμυντικός είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ. Καθημερινά στις προπονήσεις κερδίζει το χαμένο έδαφος, με τον Χουάν Φεράντο να έχει άλλο ένα σημαντικό «όπλο» στη… φαρέτρα του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Share it