Search

Συνεχίζεται η συνεργασία ΔΠΘ-Δήμου Κομοτηνής για το κολυμβητήριο του ΤΕΦΑΑ!

   Θα συνεχιστούν χωρίς πρόβλημα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού των δημοτών του Δήμου Κομοτηνής  καθώς και των αθλητικών συλλόγων  της πόλης στο κολυμβητήριο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, μιας και σύντομα αναμένεται να έρθει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής νέα προγραμματική σύμβαση με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

   Να υπενθυμίσουμε πως εδώ και χρόνια, λόγω της μη λειτουργίας του Κολυμβητηρίου του Δήμου Κομοτηνής, ο Δήμος και το ΔΠΘ συνεργάζονται, μέσω προγραμματικής σύμβασης, ώστε οι πολίτες του Δήμου να μπορούν να χρησιμοποιούν το πανεπιστημιακό κολυμβητήριο.

   Η τελευταία σύμβαση είχε χρονική διάρκεια ισχύος από το Σεπτέμβριο 2017 έως και Μάρτιο 2019, με δυνατότητα παράτασης, κάτι που έγινε την άνοιξη, με την παράταση να ισχύει έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2019.

   Με την ημερομηνία λήξης της σύμβασης να πλησιάζει, υπήρξε ανησυχία από μερικές πλευρές για το αν αυτό το καθεστώς θα συνεχιστεί, και όπως φαίνεται οι συνομιλίες με το ΔΠΘ έχουν προχωρήσει και η προγραμματική σύμβαση αναμένεται να έρθει προς ψήφιση σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

   Αξίζει να σημειωθεί πως στην προηγούμενη σύμβαση, οι ώρες χρήσης από το Δήμο ανέρχονταν τις καθημερινές (Δευτέρα – Παρασκευή) σε 10 ώρες και το Σάββατο σε 9 ώρες, με τον Δήμο από την πλευρά του να καλύπτει μέρος του κόστους θέρμανσης του κολυμβητηρίου.

Πηγή: Παρατηρητής

 

Share it