Search

Μεγάλη νίκη επί των Χανίων και πρόκριση στην 5η φάση του Κυπέλλου για την Καβάλα!

Στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η Καβάλα που επικράτησε με 2-0 του ΑΟ Χανίων(ομάδα της Super League 2) και πήρε σπουδαία πρόκριση στον αγώνα που έγινε στο “Ανθή Καραγιάννη”

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη  αιφνιδίασε την αντίπαλο της και μόλις στο 18′ πήρε κεφάλι στο σκορ όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Θωμαίδη η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό αλλά και τον Μαρκόπουλο που ήταν στην φάση και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Ενώ πριν καν προλάβουν να βγάλουν αντίδραση οι φιλοξενούμενοι ο Παύλος Καθάριος με κεφαλιά στο 31′ διαμόρφωσε το 2-0.

Στην επανάληψη και παρά την πίεση των Χανίων, αλλά και της δύο αναγκαστικές αλλαγές, ο ΑΟΚ άντεξε και κράτησε το μηδέν ενώ αν ήταν πιο προσεκτικοί στα τελειώματα τους οι παίκτες του ΑΟΚ θα μπορούσαν να σκοράρουν και άλλο γκολ

Με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης οι παίκτες της Καβαλιώτικης ομάδας πανηγύρισαν με τον κόσμο τους την μεγάλη πρόκριση στην 5η φάση. Ως αλλαγή πέρασαν στο ματς για τον ΑΟΚ οι ξανθιώτες Λάζαρος Ορφανίδης και Ραφαήλ Μελισσόπουλος. Βασικός ξεκίνησε για τα Χανιά ο Κομοτηναίος Χουσείν Μουμίν.

ΑΟΚ: Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Παπαστεριανός, Στίκας, Θωμαϊδης(72` Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Κέρθι, Βόσαλικ, Καθάριος(45` λ.τ. Μελισσόπουλος), Μαρκόπουλος(27` λ.τ. Παυλίδης)

ΠΑΕ Χανίων: Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Ουνγιαλίδης, Σωτηράκος(46` Δημητριάδης), Γρομητσάρης, Πάνος, Λεοζίνιο(46` Τζιώρας), Μουμίν, Παναγιωτούδης(64` Βρεττός), Αρναρέλλης, Κουσκουνάς

Photo Credit: Proininews.gr

Share it