Search

Εκτός Κυπέλλου Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός, πέρασε δύσκολα η Παναχαϊκή!

Με τρεις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό να μένουν εκτός διοργάνωσης καθώς αποκλείστηκαν απο Τρίκαλα και Βέροια αντίστοιχα ενώ η μοναδική ομάδα της Super League 2 που προκρίθηκε ήταν η Παναχαϊκή που όμως και αυτή τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Ιωνικό.

Με αρκετές εκκρεμότητες ακόμη συνεχίζεται η δράση στο Κύπελλο Ελλάδας, με το μενού της Τρίτης(24/9) να περιλαμβάνει τρια ματς, εκ των οποίων είχαμε και δύο “εκπλήξεις” λόγω διαφοράς κατηγορίας αν και οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι εξαιρετικά δυνατές και αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην Football League.

Πιο συγκεκριμένα στην Βέροια η τοπική ομάδα με τέρματα των Σιμόνι, Πέντα και Πασά πέτυχε μεγάλη νίκη κοντρα στον Λεβαδειακό των Ορφανιδη και Ιωαννίδη κερδίζοντας με 3-0. Ενώ στο ματς που έγινε στο Αλκαζάρ της Λαρισας τα Τρίκαλα με σκόρερ των Παπαγεωργίου άφησαν εκτός διοργάνωσης την Δόξα Δράμας που παρά της ευκαιρίες που είχε δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε νωρίς εκτός διοργάνωσης. Αντιθέτως η Παναχαϊκή αν και δυσκολεύτηκε έκαμψε την αντίσταση του Ιωνικού και με τα τέρματα των Μωραίτη και Κυνηγόπουλου “απέδρασε” με τη νίκη απέναντι στον Ιωανικό που είχε ισοφαρίσει με τον Μάναλη.

Την Τετάρτη η δράση συνεχίζεται με εξ’ αναβολής αγώνα για την 3η φάση και τέσσερα ματς για την 3η φάση εκ των οποίων ξεχωρίζει το Καβάλα – Χανιά

Αναλυτικά:

Ιωνικός-*Παναχαϊκή 1-2  
*ΑΟ Τρίκαλα-Δόξα Δράμας 1-0  
*Βέροια-Λεβαδειακός 3-0 

Τετάρτη 25/9

Καλαμάτα-ΑΕ Καραϊσκάκης
Αιγάλεω-Εργοτέλης
Καβάλα-Χανιά
Ασπρόπυργος-ΠΑΣ Γιάννινα
Πανθηραϊκός-Πλατανιάς (Πέμπτη 26/9-11:00)
Ιάλυσος-Κέρκυρα (Τετάρτη 2/10-14:30)
Αετός Ορφανού-Απόλλων Λάρισας (Τετάρτη 2/10-16:00)

3η φάση – Τετάρτη 25/9-16:00

ΑΠΟ Αταλάντη-Ολυμπιακός Βόλου

2η φάση – Τετάρτη 2/10-15:00

Αιολικός-ΠΑΣ Κόρινθος

Share it