Search

Στις “ρίζες” του επιστρέφει ο Θανάσης Κυριαλάνης!

Την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας του με τον Κομοτηναίο μεσοαμυντικό Θανάση Κυριαλάνη ανακοίνωσε ο Πανθρακικός.

Ο Κυριαλάνης προερχόμενος απο τα φυτώρια των πρασίνων, επιστρέφει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ροδόπης, έπειτα από την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 που ήταν μέλος του Πανθρακικού στην Football league. Επίσης είχε αγωνιστεί και με την ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ, ενώ φόρεσε και τις φανέλες των Εργοτέλη την σεζόν 2017-2018 και Νίκης Βόλου αντίστοιχα. Πρέπει να σημειωθεί, ότι την φετινή αγωνιστική περίοδο ο Κυριαλάνης είχε αποκτηθεί αρχικά από την ομάδα της Τριγλίας, από την οποία αποχώρησε πρόσφατα. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν παίκτης του Αγροτικού Αστέρα.

Η ανακόινωση:

”Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Θανάση Κυριαλάνη.

Ο 20χρονος μεσοαμυντικός γυρίζει σπίτι του καθώς είναι γέννημα θρέμμα Πανθρακικός ξεκινώντας απ’ τις ακαδημίες της ομάδας μας.

Ήταν μέλος της ομάδα στην Football League την σεζόν 2016/17 ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ, τον Εργοτέλη, τη Νίκη Βόλου και πέρυσι αγωνίστηκε με την φανέλα του Αγροτικού Αστέρα. #panthrax #welcome_home

Share it