Search

Ο απολογισμός των εκδηλώσεων Grassroots «Hello Football Friend» της ΕΠΟ στην Ορεστιάδα

Με κύριο χαρακτηριστικό την εντυπωσιακή συμμετοχή εκατοντάδων παικτών από ακαδημίες της ΕΠΣ Έβρου και φίλων του αθλήματος, ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις (21-22/9) grassroots στην ακριτική Ορεστιάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «Hello Football Friend».

Αναλυτικότερα, οι δράσεις περιλάμβαναν παιχνίδια σε τάπητα, ο οποίος τοποθετήθηκε από την Ε.Π.Ο. στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας, με συμμετοχή παιδιών ηλικιακής κατηγορίας Κ 8 και Κ 10 από τις ακαδημίες του νομού.  Οι νεαροί ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε παιχνίδια μικρών αριθμητικών σχέσεων, με καθοδήγηση από τους προπονητές της ΕΠΣ και τους προπονητές των ακαδημιών στις οποίες ανήκουν, απολαμβάνοντας τη χαρά του παιχνιδιού εντός των αρχών του «ευ αγωνίζεσθαι».

Αξίζει να αναφερθεί η άψογη οργάνωση από την ΕΠΣ Έβρου και τον πρόεδρο κ. Χατζημαρινάκη Παντελή, ενώ η Ε.Π.Ο., εκτός του τάπητα, παρείχε αναμνηστικά διπλώματα για τα παιδιά, καθώς επίσης αθλητικό υλικό για την καλύτερη λειτουργία των δραστηριοτήτων. Από την πλευρά της Ομοσπονδίας παραβρέθηκε ο Grassroots Manager, Σίσκος Χρήστος.

Εξάλλου, κατά το ίδιο διάστημα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Ορεστιάδα το σεμινάριο για προπονητές ακαδημιών με στόχο την επιμόρφωση τους για το πρόγραμμα της ομοσπονδίας στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Οι δράσεις εντάσσονται στο εξαετές αναπτυξιακό πλάνο της Ομοσπονδίας και της Τεχνικής Επιτροπής «Μπάλα Παντού», το οποίο υλοποιείται μέσω της Διεύθυνσης Στρατηγικής Ανάπτυξης σε όλες τις Ε.Π.Σ.-μέλη της Ε.Π.Ο.

Share it