Search

Στο Σιδηροχώρι η κούπα του Super Cup ΕΠΣ Θράκης μετά από 120′ μάχης με την Ελπίδα Σαπών!

Χόρτασαν μπάλα όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚ Κομοτηνής!

Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς που κρίθηκε στην παράταση, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου επικράτησε 3-2 της Ελπίδας Σαπών και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Ροδόπη, το Super Cup.

Στην διοργάνωση που από φέτος φέρει το όνομα του αδικοχαμένου Νίκου Ντοσίδη, οι Σάπες πήραν δύο φορές το προβάδισμα στο σκορ αλλά το απώλεσαν αμφότερες. Μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης η Ελπίδα βγήκε στην αντεπίθεση, ο Μπόζης έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και ο Κούτζης πέφτοντας με προβολή έκανε το 1-0. Στο 21′ το Σιδηροχώρι έβγαλε καλά οργανωμένη επίθεση, με το σουτ του Σιχλοιμίρη μέσα από την περιοχή να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.

Στο β’ μέρος και στο 65′ σε μία αντεπίθεση «φωτιά» ο Κούτζης βρήκε δίχτυα για το 2-1 της Ελπίδας. Η Δόξα είχε όμως και πάλι την απάντηση. Αυτή τη φορά όμως δεν ισοφάρισε απλά αλλά πέρασε και μπροστά στο σκορ. Ο Λεφής γύρισε την μπάλα από τα δεξιά και ο Σιχλιμοίρης με προβολή ισοφάρισε εκ νέου για την Δόξα σε 2-2 στο 70′. Στην παράταση ο χρόνος κυλούσε και όλα έδειχναν ότι οι δύο μονομάχοι θα λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Σε μια ανύποπτη όμως φάση ο Κεφαλούκος πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας της Ελπίδας και με μια λόμπα κέρδισε τον Νταφόπουλο για το 3-2 της Δόξας στο 119′!

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Τσομπανόπουλος, Παπαδόπουλος, Δερμιτζάκης, Λεφής, Κυπιρτόγλου, Κωσταρέλης, Κεφαλούκος, Δραγανίδης, Σιχλοιμίρης, Βάσκος, Παπακωνσταντίνου.

Ελπίδα Σαπών: Νταφόπουλος, Χαριτόπουλος Γ., Μπαμπούρης, Λειβαδιώτης, Ρούφος, Φούντας, Κουτζής, Καροτενούτο, Μπόζης, Ζήνωνος, Γαβριήλ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ SA ΕΔΩ.

Περισσότερα σε λίγο…

Share it