Search

Πρεμιέρα με ισοπαλία κόντρα στην Πέρνη για τον Άρη Αβάτου που μπορούσε και τη νίκη!

Δύο βαθμούς “άφησε” στο παιχνίδι με τον Κεραυνό Πέρνης ο Άρης Αβάτου, ο οποίος δεν εκμεταλλεύτηκε τις καλές του στιγμές, ενώ έχασε και ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Σαρηγιαννίδη στις καθυστερήσεις να φύγει με τους 3 βαθμούς απ’ τη Χρυσούπολη! Άδικο το τελικό 1-1 βάσει της εικόνας των “κιτρινόμαυρων”.

Ισορροπημένο σε γενικές γραμμές ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες αρχικά να επιδίδονται σε ένα παιχνίδι κέντρου και “διαβάσματος” του αντιπάλου, με τις ευκαιρίες μπροστά απ’ τις δύο εστίες να είναι λιγοστές. Την πρώτη καλή στιγμή την είχαν οι γηπεδούχοι, αλλά ο Νομικός απέκρουσε το σουτ του Ξανθιώτη επιθετικού του Κεραυνού Πέρνης, Αλέξη Μελισσόπουλου στο 13′. Στο 30′ ο Άρης Αβάτου “άγγιξε” το γκολ, αλλά ο Κρασσώνης είδε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Δεληγιάννη, μετά και από επαφή που είχε με την μπάλα ο κίπερ του Κεραυνού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης Αβάτου ήταν καλύτερος και πήρε αυτό που δικαιούνταν στο 60ο’ λεπτό, όταν ο Γκέκας “νίκησε” τον Δεληγιάννη και έκανε το 0-1 για τους “κιτρινόμαυρους” με φανταστικό τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι ανώτεροι, αλλά ήταν φλύαροι και μη αποτελεσματικοί με συνέπεια ο Κεραυνός Πέρνης να φτάσει στην ισοφάριση με τον Κωνσταντάρα στο 77′ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Νομικού με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μελισσόπουλου.

Η ψυχρολουσία του 1-1 επηρέασε για λίγο την ομάδα του Ξανθόπουλου, αλλά γρήγορα ο Άρης ανασυντάχθηκε και “έψαξε” το γκολ της νίκης. Παραλίγο μάλιστα να το βρει στις καθυστερήσεις, αλλά ο Σαρηγιαννίδης είδε την μπάλα στο “σκαφτό” που επιχείρησε από θέση τετ α τετ να καταλήγει έξω απ’ τα δοκάρια του Δεληγιάννη.

Κεραυνός Πέρνης (Μαλαματάς): Δεληγιάννης, Μαλαμίδης, Μαρκάκης, Παπαδόπουλος Λ., Κωνσταντάρας, Μπαντάνης, Τοπάλης, Τσάκωνας(51′ Τσάκωνας), Λαζαρίδης(61′ Κυριακόπουλος), Μελισσόπουλος Αλ., Τζιβανόπουλος(77′ Καλτσάς)

Άρης Αβάτου (Ξανθόπουλος): Νομικός, Χατζηπαπάς, Μπουνταγκίδης, Χριστοφορίδης, Παυλίδης(43′ λ.τρ. Μπουλούτ), Χακάν Βελή, Σαρηγιαννίδης, Τσάπαρης(88′ Ζαγγούλος), Γκέκας(75′ Ζωσιμίδης), Κρασώνης, Ψεμματάς.

Share it