Search

Πρεμιέρα με εκτός έδρας νίκη στην Θάσο για τον Ορφέα Ξάνθης!

Ιδανικά μπήκε στο πρωτάθλημα ο Ορφέας Ξάνθης που με τέρματα στην αρχή και το τέλος του αγώνα ξεκίνησε της υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με νίκη 2-0 στην Θάσο επί της Δόξας Θεολόγου.

Οι ξανθιώτες αιφνιδίασαν την Θασίτικη ομάδα και μόλις στο 2′ πήραν κεφάλι στο σκορ όταν μετά απο πάσα του Χίντ Ιμέρ ο Γιώργος Κουκουρίγκος έδωσε το προβάδισμα στους “κιτρινόμαυρους’. Προβάδισμα που διατήρησε σχετικά άνετα η ομάδα της Ξάνθης παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, με την ομάδα της Ξάνθης μάλιστα αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική πάσα να μπορούσε να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους.

Στην επανάληψη η πιο έμπειρη ομάδα του Ορφέα αμυνόταν εξαιρετικά απέναντι στην Δόξα που έψαχνε να βρει λύσεις επιθετικά, χωρίς όμως αποτέλεσμα για αυτούς αντιθέτως στο 90′ ο Λάζαρος Μαυρόπουλος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 για την ομάδα της Ξάνθης.

Εξαιρετικό ξεκίνημα για τον Ορφέα που στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο ματς της 2ης αγωνιστική με το Νέστο στην Χρυσούπολη, ενώ η νεοφώτιστη Δόξα έχει δύσκολη έξοδο στις Σέρρες με τον Απόλλων Παραλιμνίου. Διαιτητής του αγώνα ήταν Δραγούσης(Κιλκίς) με βοηθούς τους Κωτούλας, Χαραλαμπόπουλος(Κιλκίς)

Δόξα Θεολόγου (Γκόλφος): Χατζηλάρι, Μουλάι, Νιζάμης, Ζούλης, Μπαϊρακταρίδης(46′ Ταχτσίδης), Μπουνταγκίδης, Λαζαρίδης(74′ Τζανετής), Μπλάτζιος(46′ Μουσάς), Σαραντίδης(68′ Μαλακογιάννης), Αλεπούδης, Οτέμπερης.

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Ναθαναηλίδης, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης(59′ Ξαντινίδης), Σουκρήογλου, Ζιγκολάρι(82′ Βρίγκος), Χίντ Ιμέρ(80′ Μελισσόπουλος), Κουκουρίγκος(90′ Καλλίδης)

Share it