Search

Πρεμιέρα με ήττα αλλά και ψηλά το κεφάλι για την Ένωση Αλεξανδρούπολης

Την ήττα με 2-1 από τον Αετό Ορφανού γνώρισε στην πρεμιέρα της στην Γ’ Εθνική η Ένωση Αλεξανδρούπολης.

Η ομάδα του Έβρου πάλεψε, προηγήθηκε αλλά δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα της. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι δύο τραυματισμοί που είχε κατά την διάρκεια του ματς, ενώ σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε ο γκολκίπερ της Συναδινός που στις φάσεις που χρειάστηκε ήταν εκεί.

Στο 15′ το σύνολο του Νίκου Ουσταμπασίδη θα προηγηθεί με γκολ του Ευθυμιάδη με σουτ, έπειτα από σέντρα του Γκαβανόζη. Στο 25′ ο νεαρός Παπαδάκης τραυματίστηκε και στη θέση του πέρασε ο ο Ευαγγελίδης. Στο 41′ μετά από λάθος του Δορουγιδένη οι γηπεδούχοι βρίσκουν το γκολ της ισοφάρισης με τον Αποστολίδη λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο 55′ ο Δουμάνης ήταν αυτός που έβαλε μπροστά τον Αετό και το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε. Στο ίδιο λεπτό τραυματίστηκε ο Κομεσίδης και τη θέση του πήρε ο Γκουντενούδης. Ο Παπαϊκονόμου έφτασε κοντά στην ισοφάριση με σουτ που πέρασε εκατοστά έξω από το δοκάρι στο 80′.

Αετός Ορφανού (Προβατίδης): Κυφωνίδης, Γιάννα, Καλατζής, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Έλεζι, Ουζούνογλου, Αποστολίδης, Δουμάνης, Τσιλόγλου.

Ένωσης Αλεξανδρούπολης (Ουσταμπασίδης)Συνοδινός, Δορουγιδένης, Αμπραχαμιάν, Λίτσιος, Κομεσίδης (55′ λ.τρ. Γκουντενούδης), Πατσιώρας Κ., Γκαβανόζης, Ευθυμιάδης, Μάζης, Παπαϊκονόμου (65′ Σιμτσάκης), Παπαδάκης (25′ λ.τρ. Ευαγγελίδης).

 

Share it