Search

Κόντρα στο… ρεύμα με Χάρτμπεργκ!

Από την αυστριακή Bundesliga η πρόταση. Με το εν λόγω πρωτάθλημα είχα ασχοληθεί για αρκετά χρόνια στο παρελθόν και έχουν δει αρκετά τα μάτια μου. Δεν θα το γράψω όπως μου έρχεται (ενδέχεται να είναι μηνύσιμο), απλά θα αναφέρω πως γίνονται διάφορα… περίεργα κατά καιρούς και δεν περνάνε τόσο συχνά τα «προφανή» σημεία.

Γράφει στο Foxbet.gr ο Κώστας Φίλιος

Όλος ο κόσμος είδε την Πέμπτη τη Βόλφσμπεργκερ να… διαλύει την Γκλάντμπαχ με 4-0, στο «Borussia Park», στην πρεμιέρα της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πιθανότατα το 80% όσων θα την ποντάρουν σήμερα (το διπλό έχει ραγδαία πτώση) να μην ήξεραν καν την ύπαρξή της πριν μερικές μέρες. Δεν αμφιβάλω πως είναι καλή ομάδα και έχει έναν πολλά υποσχόμενο προπονητή. Πάντως, υπάρχει το ενδεχόμενο οι παίκτες να είναι αποπροσανατολισμένοι. Άντε τώρα να έχεις κάνει πλάκα στην Γκλάντμπαχ και να πρέπει μετά από 3 μέρες να παίξεις με τη Χάρτμπεργκ. Θέλει… κότσια και τεράστια συγκέντρωση για να καταφέρεις να διατηρήσεις σταθερή την απόδοσή σου. Είναι και η κούραση από την υπερπροσπάθεια που ενδέχεται να παίξει το ρόλο της.

Ρωτάς για το Novibet bonus?

Ένα ακόμη στοιχείο που ενδέχεται να οδηγήσει κάποιους στο διπλό είναι η «επτάρα» που δέχτηκε η Χάρτμπεργκ στο προηγούμενο από τη Σάλτσμπουργκ. Βέβαια, μιλάμε για ήττα εντός προγράμματος, αφού οι «Ταύροι» είναι εκτός συναγωνισμού (και στη Βόλφσμπεργκερ πέντε «ρίξανε»). Γιορτάζει απόψε τα 50ά γενέθλιά της και ο πρόεδρος κερνάει… ποτά όσους από τους φιλάθλους της βρεθούν απόψε στο γήπεδο. Η ομάδα του Μάρκους Σχοπ (πρώην παίκτης της Στουρμ) παραμένει αήττητη φέτος εντός έδρας (2-1-0, 4-1-0 με περσινά), έχοντας μάλιστα κερδίσει τη Στουρμ (1-0) και αποσπάσει 2-2 από την Αούστρια Βιέννης. Αν υποτιμηθεί (που θεωρώ αρκετά πιθανό), είναι σε θέση να κάνει τη ζημιά…

Share it