Search

Pregame: Συνέχεια με την 2η αγωνιστική στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης(17:00 LIVE SportsAddict)

Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Σε μια αγωνιστική που ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Άρη Πετεινού με την Αναγέννηση Θαλασσιάς, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συνάντηση Ασπίδας και Απόλλωνα που έχουν ξεκινήσει δυνατά το πρωτάθλημα. Δύσκολη έξοδος στην Μάνδρα έχει ο Φίλιππος Δροσερού ενώ συνέχεια στις νίκες θέλει να δώσει η Βιστωνίδα που παίζει στην Διομήδεια. Γειτονικό ντέρμπι θα έχουμε στην Κεντητή που υποδέχεται την Κεσσάνη, ενώ ιδιαίτερα αμφίρροπα αναμένονται τα παιχνίδια σε Γενησέα και Κουτσό.

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 17:00 όταν και δοθεί η σέντρα:

ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – Απόλλων Ξάνθης  (Γιαπουτζής, Σπάρταλης, Χρυσέλης Γ.)

Γήπεδο Διομηδείας: Απόλλων Διομηδείας – ΑΟ Βιστωνίδα  (Δρακίδης, Παπαδόπουλος, Δανδανόπουλος)

Γήπεδο Πετεινού: Άρης Πετεινού – Αναγέννηση Θαλασσιάς  (Τσοπουλίδης, Εμίν Κεχαγιά, Τζιβαρτζίδης)

Γήπεδο Γενησέας: Ελπίς Γενησέας – Εχίνος Σπορ  (Ζαφειρίου, Ταρινίδης, Πασιάς)

Γήπεδο Κεντητής: Κεντητή – Κεσσάνη Ερασμίου  (Ουζουνίδης, Χρυσέλης Απ., Ασικίδης)

Γήπεδο Κουτσού: Π. Μελάς Κουτσού – Άτλας Σελίνου   (Ελευθεράκης, Οτουζμπίρ, Γκώγος)

Γήπεδο Μάνδρας: Ερμής Μάνδρας – Φίλιππος Δροσερού  (Ανεστίδης, Πασχαλίδης Γ., Κοτινούδης)

Share it